Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Subcontractor öppnade för affär

Till årets Elmia Subcontractor blickar Unnaryd Modell ut mot Europa. Detta med den största investeringen någonsin i ryggen. Redan under höstens mässa fick företaget in flera intressanta leads.

När det nya järngjuteriet började byggas under sensommaren förra året var det Unnaryd Modells största investering i historien.

Trots att bygget var relativt nystartat när Elmia Subcontractor drog igång i november, kunde Stefan Larsson och hans kollegor ändå berätta om den plan som företaget hade sjösatt. I stort sett samtliga befintliga kunder besökte dem på mässan.
– Det finns ett antal leads att följa upp, men det är för tidigt att säga något om nya kunder för järngjuteriet. Det kommer i stället att vara tonvikten under årets mässa, säger Stefan Larsson.
Läs hela artikeln här


Ta hjälp av Elmia Monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. Efter att du godkänt din monter tar vi hand om resten!
Kontakta Elmia Monterdesign

Weblogin

Snart kommer ditt weblogin för beställningar via nätet inför mässan. Detta kommer att skickas ut postalt till dig inom kort så håll utkik!

Tillsammans med ditt login kommer du få en checklista som du kan ladda ner här.

Men hjälp av ditt login kan du på Mina Sidor bl.a. skicka in din företagspresentation till mässkatalogen och beställa inredning och utrustning till din monter. 


Vem ställer ut?

På Elmia Subcontractor kan endast underleverantörer till tillverkningsindustrin ställa ut.

Renodlingen är en stor del i mässans framgång och en viktig faktor för vidareutvecklingen.

Vilka som får ställa ut regleras genom mässans Produktregister, som uppdateras och utvecklas årligen.

Läs mer om produktkategorierna