Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Subcontractor öppnade för affär

Till årets Elmia Subcontractor blickar Unnaryd Modell ut mot Europa. Detta med den största investeringen någonsin i ryggen. Redan under höstens mässa fick företaget in flera intressanta leads. 

När det nya järngjuteriet började byggas under sensommaren förra året var det Unnaryd Modells största investering i historien.

Trots att bygget var relativt nystartat när Elmia Subcontractor drog igång i november, kunde Stefan Larsson och hans kollegor ändå berätta om den plan som företaget hade sjösatt. I stort sett samtliga befintliga kunder besökte dem på mässan.
– Det finns ett antal leads att följa upp, men det är för tidigt att säga något om nya kunder för järngjuteriet. Det kommer i stället att vara tonvikten under årets mässa, säger Stefan Larsson.

Byggprojektet stod klart den 29 januari och installationen av maskinutrustningen planeras vara färdig i april.
– Vi kommer att göra en hybridlinje där vi gjuter aluminium och järn på samma linje, detta kommer vi att bli unika med, säger Stefan Larsson och fortsätter:
– För vår verksamhet med låg volym och prototyptillverkning, behöver vi kunna hantera relativt många olika sorters segment för att få bra feedback inför våra kunders serietillverkning. Framför allt handlar det om att få intern kunskap samt att utveckla framtida projekt.
Läs hela artikeln här


 

”Vi vill träffa chefer och inköpare, men helst också teknikerna bakom produkterna. Det är ju de som verkligen kan se vinsten med olika tekniska lösningar. Det gör vi på Elmia Subcontractor. Vi kommer nära våra kunder och syns på ett bra sätt för nya kontakter.”

Fredrik Hallström, Chef Applikationsingenjörer Norden, SKF

 


Resumé från förra årets mässa

Se filmen här

På Elmia Subcontractor grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor. Inte så konstigt att så många utställare kommer tillbaka år efter år. Det gäller även besökarna, av våra undersökningar att döma finns det ett stort sug efter det underleverantörerna har att erbjuda.

Om du inte har bokat monter än, är det hög tid att göra det. Kontakta våra säljare idag!

OBS! Du som ställer ut i en samlingsmonter, anmäl dig i vanlig ordning till din arrangör.

Birgitta Lundgren
Tel +46 36 15 22 52

Pether Nork
Tel +46 36 15 22 12


Vem ställer ut?

På Elmia Subcontractor kan endast underleverantörer till tillverkningsindustrin ställa ut.

Renodlingen är en stor del i mässans framgång och en viktig faktor för vidareutvecklingen.

Vilka som får ställa ut regleras genom mässans Produktregister, som uppdateras och utvecklas årligen.
Läs mer om produktkategorierna

Avsluta prenumeration