Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Volvo Bussar möter framtiden på Elmia Subcontractor

Ny teknik och framtidens trender. Det är två områden där Johan Lindqvist, strategisk inköpschef på Volvo Bussar, ser Elmia Subcontractor som en viktig arena.

– Här vill vi ligga i framkant och redan i dag veta vad som är aktuellt om tre–fem år. Utbytet på Elmia Subcontractor ger alltid bra effekt, säger han.

Johan Lindqvist, strategisk inköpschef på Volvo Bussar.Johan Lindqvist säger att det nu är en helt ny spelmarknad för underleverantörer och inköpare. Främst med tanke på ett pågående teknikskifte där exempelvis Volvo Bussar gått från dieselmotorer till eldrift. Det är på denna spelmarknad som Elmia Subcontractor spelar en viktig roll för framtidens inköpsprocesser.

– När jag besöker olika mässor tas det alltid upp intressanta ämnen och detta gäller speciellt för Elmia Subcontractor. För en strategisk inköpare som jobbar mycket med framtiden är det viktigt att se vad som händer i omvärlden och hur inköpsprocesserna förändras, säger han.

Läs mer om Volvo Bussar på vår webbsida.

 


 

”Elmia Subcontractor är en viktig mässa för vår verksamhet och våra kunder. Vi pratar gärna med chefer och inköpare, men hemskt gärna också med teknikerna bakom produkterna. Det är ju de som verkligen kan se vinsten med olika tekniska lösningar. Och vi vet att de finns på Elmia Subcontractor. ”

Fredrik Hallström, chef för applikationsingenjörer Industrimarknaden SKF i Sverige

På Elmia Subcontractor grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor. Inte så konstigt att så många utställare kommer tillbaka år efter år. Det gäller även besökarna, av våra undersökningar att döma finns det ett stort sug efter det underleverantörerna har att erbjuda.

Mässan är snart fullbokad så om du inte har bokat monter än, är det hög tid att göra det.

Skicka in din intresseanmälan eller kontakta våra säljare idag!

Birgitta Lundgren
Tel +46 36 15 22 52

Pether Nork
Tel +46 36 15 22 12

Avsluta prenumeration