Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Till dig som arrangerar samlingsmonter


Lyckad samlingsmonter
– ett gemensamt projekt

 

Att arrangera en framgångsrik samlingsmonter innebär en del arbete. Men om du tidigt skapar en kommunikation med dina medutställare har du redan gjort en viktig del av jobbet. Nu kan vinsten bara bli större!

Elmia Subcontractors mål är att ge alla utställare bästa möjliga förutsättningar för ett bra mässdeltagande. Vi jobbar nu för fullt med att förbereda höstens mässa och vet att även du som utställare tjänar på att börja i god tid. Vi har många bra redskap som underlättar ditt och dina medutställares förberedelser. En förutsättning är dock att man är registrerad som utställare hos mässan. Därför kan du göra stor skillnad för ditt och dina medutställares resultat genom att följa nedanstående punkter.      

När du får klartecken från din medutställare – fyll i uppgifterna om medutställaren i produktregistret så snart som möjligt. Medutställaren blir då registrerad hos mässan och får automatiskt all nyttig och viktig utställarinformation.

När du får din medutställares webblogin från mässan – skicka uppgifterna till medutställaren så snart som möjligt. Då kan de:

  • fylla i sitt produktregister och sin företagspresentation i mässkatalogen. Nu blir företaget och dess produkter och tjänster sökbara, och kan matchas emot besökarnas önskemål.
  • använda mässans smarta inbjudningsverktyg, som gör det enkelt att följa upp och strukturera kontakter och leads. Helt gratis!
  • använda mässans kostnadsfria marknadsföringskanaler såsom nyheter på webben etc.

Fram till dess att din medutställare är registrerad kan du vara till stor hjälp genom att vidarebefordra all utställarinfo som du får från mässan.

Vi vet att du som arrangör av samlingsmontern har stor kapacitet att samla och leda dina medutställare till ett gemensamt framgångsrikt mässdeltagande. Och vi hoppas att våra verktyg och tjänster kan vara ett värdefullt stöd i detta.

 

Vi ses i november!

Projektteamet

 


För dig och dina medutställare

Vi har tagit fram denna Checklista som vi hoppas kan hjälpa dig och dina medutställare att förbereda och genomföra ert mässdeltagande på bästa sätt. 

Ladda ner Checklistan

 

Avsluta prenumeration