Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Hej, 

Karla Eklund, Elmia Subcontractor

jag hoppas att sommaren varit bra och att alla batterier nu är laddade inför hösten!

Om bara någon vecka går vi in i september månad, då växlar vi i projektteamet upp förberedelserna inför mässan ytterligare. Vi välkomnar såväl nya som etablerade utställare. Dessutom har vi många spännande arrangemang på gång som kommer att hjälpa till att locka nya besökare till mässan. 

Vi kommer kontinuerligt att skicka information med det senaste från Subcontractor.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss i projektteamet. 

På återhörande!

Karla Eklund


Finns du med i katalogsläppet?

En bra presentation i mässkatalogen gör att besökarna hittar dig. Så fyll i din presentation av företaget och ditt produktregister noga.

Du som är arrangör av samlingsmonter – kom ihåg att anmäla dina medutställare så att de också får en bra chans att synas.

Att fylla i produktregistret är en förutsättning för att besökarna ska hitta ditt företag i den kostnadsfria online-matchningen.

Du fyller i uppgifterna genom att logga in på Mina Sidor.
Obs! Deadline 22 augusti


Tipsa oss om dina nyheter

Inför mässan producerar vi nyhetsbrev, webbnyheter, bilagor i branschtidningar samt egna mässtidningen SUBstance. Vi skriver om nyheter från branschen och historier ur verkligheten för att ge besökarna en försmak av vad de kommer att se på mässan. Vad har ni att berätta?

Tipsa oss om nyheter och händelser som rör ditt företag!

Kontakta Karla Eklund, tel. +46 36 15 22 61,
e-post karla.eklund@elmia.se eller ladda upp dina nyheter på vår webb, direkt via Mina Sidor.


Matchmaking med affärer i sikte

I år väntas runt 150 företag från cirka 20 länder delta i Subcontractor Connect. Arrangemanget består av korta, effektiva affärsmöten där de deltagande företagen matchas ihop efter sina specifika önskemål. Och det ger resultat! Tidigare år har var sjätte möte lett till affärer och nya samarbeten.

Läs mer och skicka in din intresseanmälan

Elmia Subcontractor

Bjud på kunskap till lunch

Under mässan kan du hålla föredrag och samtidigt bjuda dina deltagare på lunch. Ett uppskattat koncept som vi kallar Functional Food. I priset (24 500 kr exkl moms) ingår mat och dryck till gästerna, lokal samt hjälp med marknadsföring av eventet.

Skynda dig att boka – först till kvarn gäller!

Kontakt: Siv Karlsson,
tel. +46 36 15 22 06


Bygg din kampanj

Har du bokat dina reklamplatser ännu? Med genomtänkt marknadsföring maxar du resultatet av ditt mässdeltagande! Vi hjälper dig gärna med tips och råd om hur du bäst syr ihop en kampanj som passar både din plånbok och dina syften.

Läs mer om våra erbjudanden


Så lyckas du med ditt mässdeltagande

Vi har tagit fram denna checklista som vi hoppas kan hjälpa dig att förbereda och genomföra ert mässdeltagande på bästa sätt. 

Ladda ner Checklistan