Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Allt att vinna, inget att betala

Nu är det dags att bjuda in besökare till mässan! För att nå bästa resultat är det viktigt att vi gör detta tillsammans. Om ni redan har ett bra eget system för inbjudningar till mässan är det jättebra. Annars hjälper vi gärna till.  

Med Elmia Subcontractors kostnadsfria webbverktyg är det enkelt att bjuda in besökare och hålla ordning på intressanta kontakter. Genom olika kanaler i verktyget får ni – både automatiskt och genom att själva fylla i – en ovärderlig lista på leads att gå vidare med efter mässan. Här listas till och med företag som ni kanske inte kände till, men som är intresserade av något som ert företag har att erbjuda!

Verktygen har funnits tidigare, men är nu förenklade och förbättrade för att göra dem så smidiga som möjligt för er som utställare att använda.

Vi hörs!

Projektledningen, Elmia Subcontractor


Bjud in dina kunder

- och vinn 20 fria kvadratmeter till nästa års mässa!

Subcontractor Arena Contest

I Elmia Subcontractors tävling för alla utställare går vinnaren hem med ära och berömmelse, och 20 fria kvadratmeter på nästa års mässa! (Värde: 36 900 kr). 

Det företag som med sin inbjudan får flest besökare att gå in på mässan vinner helt enkelt!

Läs mer om tävlingen här

 

 


Swede Wheel satsar på vinnande koncept

Förra året hade Swede Wheels rekordmånga leads under Elmia Subcontractor. I år fortsätter företaget med sin storsatsning.
– Det är en klyscha, men för att få resultat krävs det hårt arbete. Vi var mycket väl förberedda inför mässan och bokade in flera av våra kunder i förväg, säger Swede Wheels vd Andreas Hildingsson.

Årets koncept blir i stort sett det samma som förra året. Det innebär en plats i Gnosjö-regionens monter samt lansering av flera nya produkter.

Läs mer här

Har du frågor kring 
webbverktygen?

Ingen fråga är för liten eller stor. Undrar du över något, tveka inte att höra av dig till vår support Lovisa!

Lovisa Karlsson
036- 15 22 01


Bjud in smart – och få dem du vill till montern

Använd din unika inbjudningskod. Det tjänar både du och besökarna på. De går in gratis på mässan. Du kan hålla koll på dem via webben och får större möjlighet att följa upp kontakten.

Titta på våra korta filmer om hur du arbetar med mässans verktyg för inbjudningar, matchning och leads. Ett garanterat effektivt och smidigt sätt att maximera din utdelning av mässan!

Film om Inbjudningar 
(4 min 30 sek)
Film om Matchning
(2 min 50 sek)
Film om Leads
(4 min 40 sek)


Bjud på kunskap till lunch 

Under mässan kan du hålla föredrag och samtidigt bjuda dina deltagare på lunch. Ett uppskattat koncept som vi kallar Functional Food. I priset (24 500 kr exkl moms) ingår mat och dryck till gästerna, lokal samt hjälp med marknadsföring av eventet. 

Skynda dig att boka – först till kvarn gäller!
Kontakt: Siv Karlsson
tel. +46 36 15 22 06