Klicka här för att läsa detta mejl på webben

"Mänskliga möten gör skillnad"

Anders EkdahlDet digitala informationsflödet är enormt idag. Det gör det viktigare än någonsin att sticka ut i mängden. Då är de mänskliga kontakterna, som man får på en mässa, oslagbara, menar Anders Ekdahl, vd på Sinf.
– Om man tittar bland våra medlemsföretag så ser man att en skillnad mellan företag, som gör skillnad, är de som satsar på mötet – den mänskliga relationen. Den kan du inte få genom att förbättra din hemsida. På mässan vet du dessutom att alla som är där är det antingen för att köpa eller för att sälja.

En viktig anledning till att ställa ut just i år är att många företag börjar flytta hem tillverkningen till Sverige igen, menar Ekdahl.
– Det finns en viss återindustrialisering på gång, en återgång till svenska leverantörer. Då ska man vara där och visa att "jag är med i racet och beredd att bli er leverantör igen". För vem kommer att leta upp någon som man aldrig har hört talas om? Är du på plats på mässan så ökar möjligheterna enormt.


 

"Vi ställer ut på Elmia Subcontractor för att det är ett fantastiskt forum för att träffa våra kunder och en jättebra samlingsplats för hela den skandinaviska marknaden. Det händer mycket inom industrin och då är det extra viktigt att vara synlig. Vi har redan en stor marknadsandel, men det är ändå viktigt att ha en marknadsnärvaro och då är mässan ”the place to be”. Det tror jag är en hållbar strategi även på lång sikt."


Stefan Bergström, försäljningsdirektör Sapa Profiler.

Boka din monter nu!

På Elmia Subcontractor grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor. Inte så konstigt att så många utställare kommer tillbaka år efter år. Det gäller även besökarna, av våra undersökningar att döma finns det ett stort sug efter det underleverantörerna har att erbjuda.

Om du inte har bokat monter än, är det hög tid att göra det.
Kontakta våra säljare idag!

Birgitta Lundgren
+46 36 15 22 52

Pether Nork
Tel: + 46 36 15 22 12

Avsluta prenumeration