Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Städ

Vikur – ett färgglatt inslag på Elmia Städ

Företaget Vikur Sverige AB tillverkar städprodukter för yrkespersoner. Nu är de med som utställare på Elmia Städ för tredje gången och i år kan besökarna förvänta sig ett flertal nyheter. Allt enligt principen att det med olika färgkoder går att få fram material som passar kundernas grafiska önskemål.

David Samuelsson, Vikur Clean.- Vi har sett ett stort behov bland våra kunder av att vilja köpa material som passar bättre ihop med logotyper och andra färgsättningar. Vårt material går att anpassa till dina egna färger för att det ska ge ett finare och fräschare intryck, säger David Samuelsson som är VD och inköpsansvarig på Vikur.

 

Läs mer 


Kostnadsfritt seminarium om hållbarhet - glöm inte att anmälan krävs!

Tisdagen den 22 september hålls ett slutet CSR seminarium – Konsten att jobba med hållbarhet på ett lönsamt sätt. Seminariet är kostnadsfritt för dig som är, eller blir, medlem i Städbranchen Sverige.

Nu har du möjlighet att gå på ett medryckande seminarium med många konkreta exempel. Känslan när du går därifrån är att du vet på vilket sätt hållbarhet går att koppla till lönsamhet. Medlemmar i Städbranschen Sverige går gratis men det är viktigt att du anmäler dig i förväg.

Bli medlem i Städbranschen Sverige.

Anmäl dig till seminariet. 

Se hela scen och seminarieprogrammet.


Planera ditt besök

Elmia Städ

Du har väl inte missat att se vilken nytta du har av vår mässkatalog online? I registret finns alla utställare med uppgifter och du kan snabbt planera in vilka du vill besöka eller boka möte med.

Med vår mässkatalog har du ett enkelt verktyg där du kan planera inför mässan. Alla företag finns med och du kan snabbt få dig en överblick om deras verksamhet. Sedan är det upp till dig att lägga till dem i din besökskorg eller om du hellre vill skicka en mötesförfrågan.

Gå in nu och planera ditt Elmia Städ 2015!

Boka hotell till lägre pris!

Som besökare på Elmia städ får du bo på Grand Hotell till ett rabatterat pris.

Använd koden ElmiaStäd2015 och välj sedan dina önskade datum.

Till bokningen

Självklart går det också att ringa och uppge koden när du bokar. 036-14 00 00.


Hämta din entrébiljett

Du vet väl hur du gör för att förregistrera dig och skriva ut din kostnadsfria biljett? 

Följ länken till vår webbplats och fyll i dina uppgifter. När det är gjort kan du skriva ut din entrébiljett.


Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Städ, tillsammans med Elmia Park och Elmia Fastighet, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

 


 

Avsluta prenumeration