Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud Elmia Städ

Statyett Årets golvprofilÅrets Golvprofil 2015

Snart är det dags att utse årets golvprofil igen. På Elmia Städ i september kommer titeln att vandra vidare från Magnus Rönnmark, kemist med erfarenhet av golvteknik och golvmaterial, som fick ta emot den ärofyllda titeln 2011.

Vandringspriset består av en unik statyett i glas som pryder väl sin plats likväl som titeln i sig är klädsam.

— Så nu är det dags att fundera på vem du vill nominera. Det kan vara en enskild person, ett företag, en grupp av mäniskor – eller varför inte nominera dig själv. Blygsamhet är inget som belönar sig, säger Magnus Rönnmark som nu är engagerad i Städbranschen Sverige och arbetet med att utse Årets Golvprofil. 

Läs mer om utmärkelsen och hur du skickar in en nominering


Positiv och serviceinriktad — Det är årets städare 2015

Under Elmia Städ ska även utmärkelsen Årets städare 2015 delas ut. Carina Boman-Helgesson, engagerad i styrelsen för Städbranschen Sverige och projektledare för Årets städare 2015 uppmanar nu alla i branschen att sprida information om utmärkelsen så att de får in många nomineringar. 

— Bland de nominerade kommer 10 stycken personer att väljas ut för ett teoretiskt test via ett webbformulär. De tre som lyckas bäst går sedan vidare till finalen på Elmia Städ den 22 september där också vinnaren koras. Väl på plats får finalisterna genomgå ett teoretiskt och ett praktiskt test. De teoretiska frågorna kan handla om allt från hur man hanterar en städmaskin, bakteriespridning, dosering och rätt PH-värde i rengöringsmedlen till hur man sköter olika golv, smittspridning till att kunna olika miljö märkningars betydelser.

— Vi ser fram emot alla nomineringar på glada, positiva, kunniga och serviceinriktade städare, säger Carina.

Läs mer om utmärkelsen och hur du nominerar din kandidat

Vill du ställa ut på Elmia Städ?

Välkommen att kontakta vår försäljningsansvarige för ett förslag:

Bengt Erikson

Bengt Erikson
036-15 22 26
bengt.erikson@elmia.se

Du kan också enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.


 Elmia Städ

 

Avsluta prenumeration