Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud Elmia Städ

Stort och brett hos Kärcher

Kärcher AB var med redan på premiären av Elmia Städ. När det nu är det dags för nästa Elmia Städ, som dessutom går parallellt med Elmia Fastighet och Elmia Park, laddar Kärcher upp med produkter och montrar för att nå besökarna på alla tre mässorna.

Daniel Melin, Kärcher. Foto: Kärcher AB.

Med produkter för rengöringsarbeten både inomhus och utomhus blir treklövern Elmia Städ, Elmia Fastighet och Elmia Park en perfekt arena för Kärcher att visa upp nyheter och nya smarta lösningar.

– Här kan vi visa att vi har lösningar för de flesta fastighetsrelaterade arbeten, både enklare städarbeten på insidan och mer avancerade uppgifter, som till exempel att ta bort klotter på väggar eller sopa gångvägar och sköta grönytor, sådant som ofta kräver större och tyngre maskiner, säger Daniel Melin.

Läs mer om Kärcher som ställer ut på Elmia Städ, Elmia Park och Elmia Fastighet 2015.


Motiveras och inspireras av Atle Johansen på Elmia Städ

Atle JohansenAtt vara motiverad och inspirerad årets alla dagar kan vara lättare sagt än gjort. Men med rätt verktyg är det betydligt lättare. En av Sveriges mest efterfrågade föresläsare inom just detta område kommer till Elmia Städ i september för att föreläsa om inspirations- och motivationsfrågor.

Men humor och sin träffsäkerhet kommer Atle få oss att vilja lyfta blicken och locka fram det bästa i oss. Kom och lyssna på Atle under Elmia Städ i september.

Läs mer om hur Atle Johansens kan motivera och inspirera dig på Elmia Städ. 

Vill du också ställa ut?

Välkommen att kontakta vår försäljningsansvarige för ett förslag:

Bengt Erikson

Bengt Erikson
036-15 22 26
bengt.erikson@elmia.se

Du kan också enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.


 

Elmia Städ

Avsluta prenumeration