Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SkogsElmia 2015

Bjud in dina kunder 

Bjud in de företag och personer du vill träffa och se till att så många som möjligt kommer till just dig! Vi vill göra det enkelt för dig att bjuda in kunder. 

Inbjudningskort

Du kan beställa obegränsat antal kort. Utnyttjade endagskort debiteras med SEK 240/st exkl moms och flerdagarskort debiteras med SEK 352/st exkl moms. Vid utnyttjande av 15 kort eller fler lämnar vi 10% rabatt. 

OBS! 20 maj är sista datum för att beställa inbjudningskort som skickas ut till er. Du kan fortfarande beställa kort efter 20 maj men då hämtas de i Elmias reception fram till första inflyttningsdagen, därefter hämtas de på mässkontoret.

När du beställer inbjudningskort kan du välja att trycka ditt företagsnamn och logo på för att göra inbjudan mer personlig. På så vis sticker din inbjudan ut från mängden och blir unik.

Gör din beställning på Mina sidor

 


Inflyttning

Inflyttningen kan påbörjas den 28 maj i alla utomhusmontrar. Inflyttningen till tältmontrarna kan påbörjas den 31 maj då alla tält skall vara på plats.

In och utflyttningstider

 


Inflyttningsväg

Karta

All utställartrafik genom mässområdet är enkelriktad både under inflyttning och utflyttning. Kör av E4:an vid Vaggeryd Norra,
avfart nr 90
, (Bondstorp - Travbana).

Följ skyltningen.

 

Godsadress

Det är mycket viktigt att du märker godset noggrant med monternummer och företagsnamn, kontaktperson samt telefonnummer. Utkörning av gods till montern debiteras. Elmia ansvarar ej för gods som är avställt i obemannade montrar.

Leveransadressen är:
SkogsElmia 2015
Företagsnamn
Monternummer
Kontaktperson samt telefonnummer 
Bratteborgs Gård
567 92 VAGGERYD

 


Transportledning

Vid gods/transportmottagningen blir du anvisad lämplig infartsväg till din monter. Styckegods som kommer med bilfrakt, anvisar infartsväg för vidare transport in till montern eller närmaste lossningsplats. Trailers anvisas till lämplig lossningsplats beroende på monter,
tel. +46 36 15 22 86 eller +46 36 15 22 85

 


Lastning och Lossning

Vid behov av trucktjänst, kran hjullastare, lossning, lastning, markarbete mm kontakta Thomas Friman +46 36 15 22 86 eller Mikael Bergdahl +46 36 15 22 85. Vid behov av hjälp med ovanstående under lördagar och helgdagar, boka tid senast fredagen innan.

 


Bevakning

Bevakning sker fr o m 28 maj kl. 20.00 - 9 juni kl. 07.00.

OBS! Att det ej är tillåtet att arrangera kundaktiviteter eller liknande inne på mässområdet och i montern efter mässans stängning, det är ej heller tillåtet att bo på mässområdet.

 


Boka boende till SkogsElmia

Boka hotellElmia erbjuder hjälp att boka ditt boende under din vistelse på mässan. För frågor rörande din bokning kontakta oss på booking@elmia.se eller +46 36 15 22 22.

Du kan också fylla i en bokningsförfrågan här.

 


Pressaktiviteter

Meddela oss gärna om ni planerar att ha presskonferens eller andra aktiviteter för fackpressen i samband med mässan. Då lägger vi in det i journalisternas dag-för-dag program. Maila till veronika.albert@elmia.se

 


Har ni en nyhet att presentera? 

Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen. Ni kan också sprida era nyheter på vår facebooksida, SkogsElmia. Du har väl inte glömt att gilla vår sida? 

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.

 


Beställ utrustning till montern

För att kunna garantera bra service på våra tjänster (tält, el, flis & virke, möbler, flaggstänger etc) måste vi ha beställningarna i tillräckligt god tid. På beställningar inkomna efter 2015-04-27 tillkommer en avgift om 30% och på beställningar inkomna efter 2015-05-27 tillkommer en avgift om 100%.

Maila eller ring till Marcus Aronsson och beställ.

marcus.aronsson@elmia.se
+46 36 15 23 35