Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SkogsElmia 2015

Dags att beställa inbjudningskort

Nu kan du beställa dina inbjudningskort på Mina sidor. Vi har uppdaterat vårt system och via det nya systemet kan vi nu erbjuda flera fördelar för dig som utställare.

- Genom att ni kan ha med loggan på inbjudningskortet ser era kunder enkelt vem som har skickat inbjudan till dem. Detta förstärker er marknadsföring. (Logga trycks upp mot en avgift).
- Smidig hantering och beställning, samt förhandsgranska kortet innan ni skickar in ordern.

Nyhet! Byggnationskort och parkeringskort beställs och skrivs ut direkt via hemsidan. 

Utställarkorten är personliga och registreras via hemsidan. Har du utställarkort så behövs ej byggnationskort, det är endast externa byggfirmor som behöver byggnationskorten.

Till Mina Sidor.

 


Vi hjälper dig att sprida dina nyheter!

Har ni en nyhet att presentera? 
Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

SkogsElmia

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen. Ni kan också sprida era nyheter på vår facebooksida, SkogsElmia. Du har väl inte glömt att gilla vår sida? 

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.

 


Ladda hem banner och logotype

Utställarbanner

Du kan även marknadsföra ditt deltagande på mässan genom att lägga upp en banner eller SkogsElmias logga på din hemsida. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som utställare har vi tagit fram banners som är fria att använda.

Ladda hem banner eller logotype

 


Beställ inredning till din monter

Elmia har den kompetens du söker för att optimera ditt mässdeltagande. Elmias Utställarsupport och Monterdesign kan hjälpa till med allt från inredningsdetaljer till byggnation av hela din monter.

Kontaktperson Utställarsupport, Kristina Hjorth, +46 36 15 22 05.
Kontaktpersoner Monterdesign, monterdesign@elmia.se.

Läs mer om Din monter.

 


Banner på SkogsElmias hemsida

Webbannonsering

Mässornas hemsida blir en allt viktigare informationskälla för både besökare och utställare. Självklart för vi statistik på antalet läsare och vi vet att de är många. Vi vet också att ju närmare mässan vi kommer, desto mer frekventa blir besöken. Här har du möjlighet att nå en exklusiv grupp som är väl insatta och aktivt söker information. Det är enkelt att annonsera på mässornas hemsidor. Det finns två annonspaket att välja mellan, Guld- och Silverpaket. Annonseringen börjar två månader innan och fortsätter en månad efter mässan du deltar på. Vi erbjuder endast 5 Guld- och 25 Silverpaket, så först till kvarn gäller.

Guldpaket: 7 995 kr

Silverpaket: 3 995 kr

För teknisk information eller om du vill veta vart du kommer att synas på vår webbplats genom våra olika paket ska du klicka här! 

Kontakta vår säljare Niklas Lundgren, +46 36 15 22 13 vid frågor eller om du vill köpa något av paketen. 

 


Boka boende

Boka hotellElmia Meetings reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som utställare på SkogsElmia. 

Telefon: +46 36 15 22 22
Mail: booking@elmia.se
Hemsida: www.elmia.se