Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Ordna medlemsbuss till Nordens största skogsmässa

Den nya generationen skogsägare ifrågasätter vedertagna sanningar. Återkommande stormar har dessutom satt stort fokus på hur man ska gallra sin skog och många är intresserade av kontinuitetsskogsbruk. På SkogsElmia 4-6 juni presenterar SkogForsk praktiska exempel och massor av kunskap. Gallring är ett av de aktuella teman som tas upp på mässan, markskoning ett annat.

Bussresa till SkogsElmiaFörra mässan lockade 33 000 besökare och 300 utställare. SkogsElmia 2015 ser ut att bli lika omfattande. Under några intensiva men underhållande dagar utbyter man åsikter, testar och provkör nyheter, förbereder investeringsbeslut och knyter intressanta kontakter. SkogsElmia arrangeras självklart utomhus - i skogarna ca 30 km söder om Jönköping.

Vi vill påminna om att det är hög tid att planera medlemsresan till mässan nu, om du inte redan har gjort det. Din buss tar gräddfilen in på mässan, förbi eventuella köer. Entrén ordnar du enkelt genom att fylla i ett gruppreseformulär, så fakturerar vi exakt antal biljetter efter mässan.

Vill du köpa biljetter utan att ordna en gruppresa?
Det gör du på vår webb www.skogselmia.se. Där finns också mer information om mässan, utställarna och allt som händer den 4-6 juni.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Välkommen!


Med vänlig hälsning
Annika Lindskog,
kommunikatör, tel 036-15 22 56, annika.lindskog@elmia.se

Avsluta prenumeration