Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SkogsElmia 2015

Dags att nominera årets Golden Logger!

Nu är det dags att nominera förslag till ”The Golden Logger”, utmärkelsen till den skogsentreprenör som lyckats utmärka sig i branschen på ett extra positivt sätt som förebild och inspiratör. 

The Golden LoggerTävlingen ”The Golden Logger” arrangeras av Skogforsk, det svenska skogsbrukets forskningsinstitut, tillsammans med Elmia. 
Förutom själva utmärkelsen är priset en resa till en valfri skogsmässa någonstans ute i världen. Vinnaren presenteras på SkogsElmia 2015, då också priset delas ut.

Vem som helst kan nu fram till den 15 mars nominera duktiga skogsentreprenörer till tävlingen ”The Golden Logger 2015”.

Nomineringen skickas till birger.eriksson@skogforsk.se eller använd detta formulär.
Det går bra att nominera samma entreprenör som har nominerats tidigare (men det går bara att bli Golden Logger en gång.)

Läs mer om tävlingen.


Boka monter på SkogsElmia nu!

Ställ ut på Nordens ledande skogsmässa för framtidens skogsbruk. Knyt de intressantaste kontakterna och gör de bästa affärerna.
På SkogsElmia träffas skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och leverantörer av maskiner och tjänster för skogsbruket.

Skicka in din intresseanmälan redan idag. Intresseanmälan är inte bindande. Gör det enkelt för dig och boka tält och annan byggnation hos Elmia när du ändå bokar monter.

 

Välkommen att kontakta oss

Niklas Lundgren
Ansvarig säljare
Tel 036-15 22 13

Bengt Johansson
Säljare
Tel 036-15 22 71

Boka boende

Boka hotellJönköpings Hotell & konferensbokning reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som utställare på SkogsElmia. 

Telefon: +46 36 10 71 71
Mail: booking@reservationjonkoping.se
Hemsida: www.reservationjonkoping.se

Avsluta prenumeration