Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SkogsElmia 2015

Intresset är rekordhögt för Nordens största skogsmässa SkogsElmia, som hålls i skogarna utanför Jönköping 4-6 juni 2015. Med sex månader kvar till mässan är redan hälften av alla drygt 300 utställarplatser bokade.

Rekordstort intresse för SkogsElmia

Få svenska mässor har så stor betydelse för en hel bransch som SkogsElmia. Intresset är också rekordstort för nästa års stora skogsmässa i skogarna utanför Jönköping den 4-6 juni. Mässan har tre viktiga teman: innovationer, markskador och skogsskötsel. Och med bara ett halvår kvar är redan hälften av platserna för utställare bokade.

– Jag kan inte minnas att så många utställare har bokat in sig så här tidigt på våra tidigare skogsmässor, säger Niklas Lundgren, säljansvarig för SkogsElmia.

Läs mer om rekordintresset här. 


Boka monter på SkogsElmia nu!

- mitt i skogen, mitt i marknaden

Skicka in din intresseanmälan redan idag. Intresseanmälan är inte bindande. Gör det enkelt för dig och boka tält och annan byggnation hos Elmia när du ändå bokar monter.

Några företag som redan har bokat monter är:

Husqvarna AB

Lennartsfors AB

Ponsse AB

Vreten AB

Weimer Skogsteknik & Hydraulik AB

 

Välkommen att kontakta oss

Niklas Lundgren
Ansvarig säljare
Tel 036-15 22 13

Bengt Johansson
Säljare
Tel 036-15 22 71

– Sverige måste bli bäst på att förstå hur innovationer, säger innovationsforskaren Per Frankelius som skapat en tredimensionell modell för hur idéer blir till innovationer.

På skogsmässan blir idéer till innovationer

Det mesta av betydelse är väl redan uppfunnet och förfinat så långt det är möjligt? Även om innovationsforskaren Per Frankelius hört frågan förr, går han igång på alla cylindrar.

– 80-90 procent av alla produkter och metoder som används i dagens skogsbruk går att göra ännu bättre, säger han.

Att han tar skogsbruket som exempel, beror på att den gröna sektorn genom åren har spelat en central roll i hans forskning. Forskningen har utmynnat i nätverket Grönovation där 24 organisationer samarbetar kring en gemensam vision: Att utveckla världsledande kunskap om hur innovationer uppstår, får spridning och kan stimuleras inom de gröna näringarna.

Läs mer om hur innovationer föds på våra skogsmässor.

Avsluta prenumeration