Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SkogsElmia 2015

Skotartävling

Bästa Mästaren utses i årets skotartävlingar

Den skickligaste av de skickliga ska utses. Under SkogsElmia gör 2000-talets svenska skolmästare i skotarkörning upp om titeln ”Bästa Mästaren”.   

Tävlingar i skotarkörning har under åren varit populära inslag på skogsmässorna. Räkna därför med mycket folk runt SMF:s monter där det även i år kommer att tävlas. Samtliga svenska skolmästare de senaste 14 åren har bjudits in till tävlingen.

Läs mer om tävlingen på vår webbsida.

 


Köp din entrébiljett här!


Champs of Logging

Vem blir nästa vinnare av Champs of Logging?

Vem är bäst i Sverige på att hantera en motorsåg? Svaret får du under SkogsElmia där SM i Champs of Logging avgörs. Varje år utbildar dalaföretaget runt 400 personer för motorsågskörkort och samtliga har fått chansen att kvala in till finalen som avgörs på SkogsElmia.

Finalen äger rum på fredagen klockan 14.30, men det finns anledning att besöka Champs of Loggings monter de andra dagarna också. 

– Vi har ett spännande program med uppvisningar, tips och genomgångar, säger Christer Stolt på Champs of Logging. 

Läs mer om tväling på vår webbsida.

 


Banner Mässkatalog on line


Vimek

Vimek fortsätter att växa

2014 slutade med en rekordomsättning – 2015 har börjat lika bra. Vimek från lilla Vindeln i Västerbotten fortsätter att växa.

– Det är klart att det är roligt att gå till jobbet just nu, säger vd:n Fredrik Lundberg. 

Lilla Vindeln, 55 kilometer nordväst om Umeå, har bara 2 300 invånare – men det finns kompetens och produkter inom skogsindustrin som efterfrågas i allt fler länder i världen. Såväl Vimek som moderbolaget Cranab huserar där och sysselsätter mer än 200 personer och omsätter tillsammans hundratals miljoner kronor.

Läs mer om Vimek på vår webbsida.

 


Program


Boka monter på SkogsElmia!

Ställ ut på Nordens ledande skogsmässa för framtidens skogsbruk. Knyt de intressantaste kontakterna och gör de bästa affärerna.
På SkogsElmia träffas skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och leverantörer av maskiner och tjänster för skogsbruket.

Skicka in din intresseanmälan redan idag. Intresseanmälan är inte bindande. Gör det enkelt för dig och boka tält och annan byggnation hos Elmia när du ändå bokar monter.

Välkommen att kontakta oss

Niklas Lundgren
Ansvarig säljare
Tel 036-15 22 13

Bengt Johansson
Säljare
Tel 036-15 22 71

Boka boende

Boka hotell

Elmia reserverar hotellrum och boende på SkogsElmia.

Telefon: +46 36 15 22 22
Mail: booking@elmia.se
Hemsida: Resa & Bo

Avsluta prenumeration