Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Dags att beställa inbjudningskort

Nu kan du beställa dina inbjudningskort på Mina sidor. Vi har uppdaterat vårt system och via det nya systemet kan vi nu erbjuda flera fördelar för dig som utställare.

- Genom att ni kan ha med loggan på inbjudningskortet ser era kunder enkelt vem som har skickat inbjudan till dem. Detta förstärker er marknadsföring. (Logga trycks upp mot en avgift)

- Smidig hantering och beställning, möjlighet att se leveransstatus samt förhandsgranska kortet innan ni skickar in ordern.

Nyhet! Byggnationskort och parkeringskort beställs och skrivs ut direkt via hemsidan. Detta går att göra från och med slutet av vecka 7.

Utställarkorten är personliga och registreras via hemsidan. Har du utställarkort så behövs ej byggnationskort, det är endast externa byggfirmor som behöver byggnationskorten.

 

Digitala inbjudningskort

Som komplement till era tryckta biljetter kan ni även använda en inbjudningskod för att bjuda in besökare. Koden används istället för biljettnumret på inbjudningskortet när besökaren förregistrerar sig på hemsidan.

Inbjudningskoden är unik för ert företag och precis som med inbjudningskorten kan ni se vilka som valt att utnyttja ert inbjudningskort eller kampanjkod genom att gå till Leads.

Koden kan användas obegränsat antal gånger.

Mina sidor- Tips om inbjudningar- Inbjudningskod hittar du din unika inbjudningskod. 

 

Dina inloggningsuppgifter:

Användarnamn: §a§
Lösenord: §b§

Avsluta prenumeration