Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

Välkommen till Elmia Park 22–24 september!

Elmia Park är den ledande mässan för alla som äger, anlägger, renoverar och sköter grönt. Den samlade branschens leverantörer är då på plats i Jönköping och visar upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster. 

Seminarieprogram Fotbollsanläggningar

För dig som arbetar med att planera, leda en verksamhet eller ansvarar för drift och underhåll av fotbollsanläggningar anordnar Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett antal seminarier på Elmia Park torsdagen den 24 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Invintring, övervintring och utvintring av fotbollsplaner och En presentation av hur Tottenham Hotspurs sköter och utvecklar sina planer.

Kostnad för deltagande:

350 kr per seminarie (SGA-medlem 250 kr) 
950 kr för heldag (SGA-medlem 750 kr)
Priserna är exkl. moms.

Läs mer om seminarierna och anmäl dig här


Seminarieprogram Golf

För dig som arbetar med golfanläggningar anordnar Svenska Golfförbundet (SGF) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett brett seminarieprogram 22–23 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Stress management, Framtidens maskiner och Trender och nytt inom banskötseln.

Kostnad för deltagande:

Heldagsbiljett för tisdagen kostar 700 kr (exkl. moms).
Det går även att boka enskilda seminarier, priser hittar du på vår webbplats under respektive seminarie. En del seminarier är kostnadsfria.

Läs mer och anmäl dig här


Grönytebranschens stora festkväll

Årets fest äger rum den 22 september på Elmia Park. Här träffar du alla som arbetar inom grönytebranschen i mässhallen på mingel. Under festliga former delas Natur- och Miljöpriset för Golfanläggningar ut. Mat serveras i avspänd lobbymiljö och det finns både liveband och bar.

Läs mer och anmäl dig här


Nominera Sveriges mest inspirerande park!

Nu kan du anmäla din park till Elmia Park Inspira, tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar. 

Fram till den 24 juni kan du nu skicka in ditt bidrag i en av kategorierna Kyrkogård eller Offentlig park, där den sistnämnda har två underkategorier: Etablerade parker och Nyetablerade/ Ombyggda parker. 

Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag

Förregistrera dig och hämta ut din entrébiljett

Klicka här för att hämta ut din kostnadsfria entrébiljett till Elmia Park

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Avsluta prenumeration