Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

Gröna innovationer

Syns lite extra med din innovation!

För dig som är utställare finns en unik chans till extra exponering i entrén till mässhallen. Här bygger vi upp en plats för innovationer inom grön­yteskötsel och utemiljö som kan ge ditt företag extra marknadsföring inför och under mässan. Här får ni en yta på 1 x 1,5 meter där ni presenterar er nyhet och kan hänvisa besökaren till er egen monter för mer information. Deltagandet är kostnadsfritt för dig som utställare. Läs mer om Gröna Innovationer här 

Ansök om att delta senast den 18 juni 2015! 

Kontaktperson: Maria Lindsäth, +46 36 15 22 28.


Pia Holmberg, Hasselfors Garden

Hasselfors Garden satsar på jord i stadsmiljö

Hasselfors Garden presenterar flera nya varianter av jord under Elmia Park 2015. Den stora trenden för tillfället är jord för stadsmiljö.

– Kärnan för oss under mässan är kvalitetsjord för växtbäddar i staden, säger Pia Holmberg, produktspecialist på Hasselfors Garden.

Läs hela intervjun


Nominera Sveriges mest inspirerande park!

Nu kan du anmäla din park till Elmia Park Inspira, tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar. 

Fram till den 24 juni kan du skicka in ditt bidrag i en av kategorierna Kyrkogård eller Offentlig park, där den sistnämnda har två underkategorier: Etablerade parker och Nyetablerade/ Ombyggda parker. 

Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Mässtidning

Årets mässtidning på Elmia Park blir tidningen Utemiljö.

Det aktuella mässnumret kommer att finnas till hands under mässan med hallskiss, utställarregister och läsvärda artiklar.

Vill du annonsera i tidningen Utemiljö, kontakta Urban Hedborg