Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

GLAD SOMMAR!

Vi på Elmia Park vill passa på att önska dig en glad sommar. Njut av sommaren och värmen i alla vackra parker som finns där ute! Hoppas vi att vi ses på mässan 22-24 september!

På mässprogrammet för Elmia Park hittar du bland annat:

Seminarieprogram Fotbollsanläggningar

För dig som arbetar med att planera, leda en verksamhet eller ansvarar för drift och underhåll av fotbollsanläggningar anordnar Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett antal seminarier på Elmia Park torsdagen den 24 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Invintring, övervintring och utvintring av fotbollsplaner och En presentation av hur Tottenham Hotspurs sköter och utvecklar sina planer.

Kostnad för deltagande:

350 kr per seminarie (SGA-medlem 250 kr) 
950 kr för heldag (SGA-medlem 750 kr)
Priserna är exkl. moms.

Läs mer om seminarierna och anmäl dig här


Seminarieprogram Golf

För dig som arbetar med golfanläggningar anordnar Svenska Golfförbundet (SGF) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett brett seminarieprogram 22–23 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Stress management, Framtidens maskiner och Trender och nytt inom banskötseln.

Kostnad för deltagande:

Heldagsbiljett för tisdagen kostar 700 kr (exkl. moms).
Det går även att boka enskilda seminarier, priser hittar du på vår webbplats under respektive seminarie. En del seminarier är kostnadsfria.

Läs mer och anmäl dig här


Grönytebranschens stora festkväll

Årets fest äger rum den 22 september på Elmia Park. Här träffar du alla som arbetar inom grönytebranschen i mässhallen på mingel. Under festliga former delas Natur- och Miljöpriset för Golfanläggningar ut. Mat serveras i avspänd lobbymiljö och det finns både liveband och bar.

Läs mer och anmäl dig här


Tipsa oss om Sveriges mest inspirerande park!

Har du besökt en inspirerande och vacker kyrkogård? Eller brukar du köpa glass från ett favoritcafé i en härlig park? Här kan du tipsa oss om den park du tycker borde vara med i tävlingen Elmia Park Inspira och tävla om titeln "Sveriges mest inspirerande park". Fram till 31 juli kan du skicka in ditt tips.

Om du själv arbetar med en inspirerande park eller kyrkogård kan du nominera den till Elmia Park Inspira här.

Elmia Park är den ledande mässan för alla som äger, anlägger, renoverar och sköter grönt. Den samlade branschens leverantörer är på plats i Jönköping och visar upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster. 

Förregistrera dig och hämta ut din entrébiljett

Klicka här för att hämta ut din kostnadsfria entrébiljett till Elmia Park

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Avsluta prenumeration