Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park Nyhetsbrev

Elmia Park – mässan med de gröna värdena i fokus!

Under tre intensiva mässdagar står växtkraft, anläggningskraft och attraktionskraft i centrum på Sveriges största branschmässa för grönytor och utemiljöer. Elmia Park är den ledande mässan för de som äger, anlägger, renoverar och sköter grönt.

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; ”Den hållbara staden”.

Läs mer om Elmia Park på vår hemsida.

Välkommen till Sveriges ledande branschmässa inom grönyteskötsel - Elmia Park 22-24 september 2015.


SGA

”Vi ser ljust på framtiden”

SGA är en intresseorganisation för Sveriges anställda inom grönyteskötseln. Idag har de cirka 2000 medlemmar och det strömmar in nya hela tiden.
 – Tack vare vår medverkan på Elmia Park har vi fått många nya medlemmar och samarbetspartners. Efter förra mässan knöt vi viktiga kontakter som vi idag arbetar tillsammans med, säger Kristian Hägglund, tf. Ordförande i SGA.

Läs mer om SGA som ställer ut på Elmia Park 2015.


Den klassiska lekplatsserien Finno, helt tillverkad i trä lanseras i ny design och nya färger.

Ny design på klassisk lekplats

Utemiljö blir allt viktigare för barn och ungdomar. Lappset Sweden är en återkommande utställare på Elmia Park och givetvis finns de representerade även på årets mässa.  En av deras höjdpunkter är den klassiska lekplatsserien Finno, helt tillverkad i trä, som det här året lanseras i ny design och nya färger.

Läs mer om Lappsets medverkan på Elmia Park 2015.

Avsluta prenumeration