Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

Köpläge för nya maskiner

Björn Bäckström, MaskinleverantörernaBjörn Bäcktröm vd, Maskinleverantörerna ser fram emot höstens mässa där Maskinleverantörerna satsar stort och står samlade på ett eget fält:

- Det är bra att ha ett helt fält med våra återförsäljare samlade. Om vi kommer göra något större av att vi nu står tillsammans har vi inte planerat ännu, men något blir det, säger Björn Bäckström. 

Läs hela intervjun med Maskinleverantörernas vd Björn Bäckström


Spara både rygg och tid med snöslunga

Honda är en återkommande utställare på Elmia Park. På höstens mässa visar de bland annat flera nylanserade snöslungor i ny design och med nya funktioner.

– Vi kommer bland annat att visa våra nya snöslungor som fått ett rejält design- och funktionslyft med flera nya funktioner som ger effektivare och smidigare snöröjning, berättar Carola Larsson, marknadskoordinator på Honda.

Läs mer om Hondas deltagande på Elmia Park


Årets mässtidning på Elmia Park blir tidningen Utemiljö.

Det aktuella mässnumret kommer att finnas till hands under mässan med hallskiss, utställarregister och läsvärda artiklar.

Vill du annonsera i tidningen Utemiljö, kontakta Urban Hedborg

Nominera Sveriges mest inspirerade Park!

Elmia Park InspiraNu kan du anmäla din park till Elmia Park Inspira, tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar.

Läs mer om tävlingen och hur du anmäler ditt bidrag


Vi kan hjälpa dig att designa montern!

En inbjudande monter är ett effektivt sätt att locka besökare. Det gäller att ha rätt färg och form, men också att se till att montern har de funktioner och faciliteter som är nödvändiga.

Läs mer om hur Elmia kan hjälpa dig att lyckas på mässan

Avsluta prenumeration