Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Park Inspira

Nominera Sveriges mest inspirerande park!

Nu kan du anmäla din park till Elmia Park Inspira, tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar. Genom att delta ökar du möjligheten att marknadsföra din park mot en bredare publik och locka fler besökare.

Park InspiraElmia Park, Sveriges största branschmässa inom grönyteskötsel, bjuder nu in till Elmia Park Inspira 2015. Tävlingens syfte är att lyfta fram våra vackra svenska parker och inspirera till fler besök. 

– De offentliga parkerna spelar en viktig roll för att skapa en attraktiv miljö för alla som bor och arbetar i en stad. De är en arena för möten, samvaro, inspiration och rekreation. Vi vill visa upp de många goda och fina exempel som finns runt om i landet, säger Maria Lindsäth, mässansvarig för Elmia Park och ordförande för juryn för Elmia Park Inspira.

Skicka in ditt bidrag

Fram till den 24 juni kan du nu skicka in ditt bidrag i någon av kategorierna Kyrkogård eller Offentlig park, där den sistnämnda har två underkategorier: Etablerade parker och Nyetablerade/Ombyggda parker.

Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag på elmia.se/park/inspira. Tävlingsjuryn utser sedan de nominerade parkerna, vilka offentliggörs i augusti. Efter det har allmänheten avgörandet i sin hand. Röstningen börjar på webben en månad innan Elmia Park och pågår fram till mässans sista dag, den 24 september, och vinnaren offentliggörs då inför publiken på Elmia. 

Vinnare av Park Inspira 2013

År 2013 korades Höganäs Kyrkogård, Laholms Stadspark och Ronneby Brunnspark till vinnare av utmärkelsen "Sveriges mest inspirerande park" i respektive kategori. 

Vinnare Park Inspira 2013

Avsluta prenumeration