Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

Trendspaning 2015

Jan Karlsson arbetar som grönyteinstruktör på Husqvarna Sverige och arbetar med yrkesanvändare inom branschen. För Elmia Park berättar han om de trender han ser i grönytebranschen just nu.

–  Den stora trenden just nu är sladdlösa maskiner. De batterier som finns i maskinerna idag både väger mindre och har bättre kapacitet och effekt än för bara tre-fyra år sedan vilket gör dessa maskiner till ett givet val när man gör inköp, berättar Jan Karlsson.

Läs hela intervjun


Seminarieprogram Fotbollsanläggningar

För dig som arbetar med att planera, leda en verksamhet eller ansvarar för drift och underhåll av fotbollsanläggningar anordnar Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett antal seminarier på Elmia Park torsdagen den 24 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Invintring, övervintring och utvintring av fotbollsplaner och En presentation av hur Tottenham Hotspurs sköter och utvecklar sina planer.

Kostnad för deltagande:

350 kr per seminarie (SGA-medlem 250 kr) 
950 kr för heldag (SGA-medlem 750 kr)
Priserna är exkl. moms.

Läs mer om seminarierna och anmäl dig här


Seminarieprogram Golf

Golfspelare

För dig som arbetar med golfanläggningar anordnar Svenska Golfförbundet (SGF) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett brett seminarieprogram 22–23 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Stress management, Framtidens maskiner och Trender och nytt inom banskötseln.

Kostnad för deltagande:

Heldagsbiljett för tisdagen kostar 700 kr (exkl. moms). 
Det går även att boka enskilda seminarier, priser hittar du på vår webbplats under respektive seminarie. En del seminarier är kostnadsfria.

Läs mer och anmäl dig här


 

Vill du också ställa ut?

Välkommen att kontakta vår försäljningsansvarige för ett förslag:

Niklas Lundgren
036-15 22 13
niklas.lundgren@elmia.se

Niklas Lundgren

Du kan också enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Vi kan hjälpa dig att designa montern!

En inbjudande monter är ett effektivt sätt att locka besökare. Det gäller att ha rätt färg och form, men också att se till att montern har de funktioner och faciliteter som är nödvändiga.

Läs mer om hur Elmia kan hjälpa dig att lyckas på mässan

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Avsluta prenumeration