Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

Out-Sider

Danska Out-sider utmanar din kreativitet

Måste en bänk bara vara en bänk att sitta på? Det tycker inte danska designföretaget Out-sider. De har specialiserat sig på att skapa sittmöbler för utomhusbruk som sprider glädje och utmanar kreativiteten.

Läs hela intervjun med Out-Sider


Seminarieprogram Fotbollsanläggningar

För dig som arbetar med att planera, leda en verksamhet eller ansvarar för drift och underhåll av fotbollsanläggningar anordnar Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett antal seminarier på Elmia Park torsdagen den 24 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Invintring, övervintring och utvintring av fotbollsplaner och En presentation av hur Tottenham Hotspurs sköter och utvecklar sina planer.

Kostnad för deltagande:

350 kr per seminarie (SGA-medlem 250 kr) 
950 kr för heldag (SGA-medlem 750 kr)
Priserna är exkl. moms.

Läs mer om seminarierna och anmäl dig här

Seminarieprogram Golf

För dig som arbetar med golfanläggningar anordnar Svenska Golfförbundet (SGF) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) ett brett seminarieprogram 22–23 september.

Programmet innehåller bland annat seminarierna Stress management, Framtidens maskiner och Trender och nytt inom banskötseln.

Kostnad för deltagande:

Heldagsbiljett för tisdagen kostar 700 kr (exkl. moms).
Det går även att boka enskilda seminarier, priser hittar du på vår webbplats under respektive seminarie. En del seminarier är kostnadsfria.

Läs mer och anmäl dig här


Du kan fortfarande nominera Sveriges mest inspirerande park!

Elmia Park Inspira är tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar. Eftersom sommaren i år har dragit ut på tiden har vi valt att förlänga anmälningstiden för tävlingen. Du kan nu fotografera din park under sommaren och skicka in ditt bidrag ända fram till den 31 juli.

Läs mer och skicka in ditt bidrag

 

GLAD SOMMAR!

Elmia stänger för semester v. 28-31 och vi vill passa på att önska dig en glad sommar. Passa på att njut av sommaren och värmen i alla vackra parker som finns där ute! Hoppas att vi ses på mässan 22-24 september!

Vill du också ställa ut?

Du kan enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Avsluta prenumeration