Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Park

GLAD SOMMAR!

Elmia stänger för semester v. 28-31 och vi vill passa på att önska dig som utställare en glad sommar. Passa på att njut av sommaren och värmen i alla vackra parker som finns där ute! Vi ses på mässan 22-24 september!


Glöm inte!

Uppdatera din företagspresentation

När du loggat in på Mina sidor kan du fram till den 4 augusti uppdatera din företagspresentation. Denna kommer att publiceras i mässtidningen samt i vår mässkatalog på webben. Under Mina sidor kan du också ange vilka produktkategorier ditt företag ställer ut inom och på så sätt synas i vårt produktregister.

Bjud in besökare

När du är inloggad kan du även hämta er inbjudningskod samt beställa inbjudningskort med ditt företags logotyp för att bjuda in besökare till Elmia Städ och er monter. Du kan även ladda ner mässans logotyp och banner och använda dessa när ni marknadsför ert deltagande i mässan.

Har du en nyhet att presentera?

Eller planerar ditt företag en pressaktivitet i er monter under mässan? Skicka in er nyhetstext via formuläret på Mina Sidor, så publicerar vi den kostnadsfritt på vår webbplats.


Du kan fortfarande nominera Sveriges mest inspirerande park!

Elmia Park Inspira är tävlingen som lyfter fram Sveriges vackraste och mest inspirerande parker och kyrkogårdar. Eftersom sommaren i år har dragit ut på tiden har vi valt att förlänga anmälningstiden för tävlingen. Du kan nu fotografera din park under sommaren och skicka in ditt bidrag ända fram till den 31 juli.

Läs mer och skicka in ditt bidrag

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Park, tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.

Mässtidning

Årets mässtidning på Elmia Park blir tidningen Utemiljö.

Det aktuella mässnumret kommer att finnas till hands under mässan med hallskiss, utställarregister och läsvärda artiklar.

Vill du annonsera i tidningen Utemiljö, kontakta Urban Hedborg