Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Odla 2014

GROgrund för framtidens arena!

När Elmia Odla, GRO Potatis & Friland 2012 summerades kunde premiäråret sammanfattas med ordet succé. I år är det dags igen och genom att flytta mässan från oktober till december skapas nu ytterligare GROgrund för framtidens arena.

PotatisElmia Odla, GRO Potatis & Friland såg dagens ljus för första gången 2012. Succén var ett faktum redan premiäråret och när grindarna stängdes hade över 3000 besökare passerat och de över 100 utställarna var mer än nöjda med gensvaret. En av alla de som då var med var potatisodlaren Wanja Wallemyr och att mässan i år bytt månad är något hon ser mycket positivt på.

– När mässan tidigare låg i oktober hade flera av landets odlare svårt att slita sig från alla måsten på hemmaplan, mässan låg helt enkelt lite fel i tiden. Trots detta besöktes den av över 3000 besökare och det visade redan då på dess potential. Nu har arrangörerna lyssnat på både besökarnas som utställarnas önskemål och det är såklart ytterst glädjande för alla inblandade att intresset redan nu är så högt.

Läs hela nyheten på vår hemsida.


Potatisen – en näringsrik hårding!

Potatis

Efter att ha fått stått i skamvrån för sitt höga innehåll av snabba kolhydrater och varit häcklad av GI-anhängare för att den motverkar viktnedgång är potatis återigen inne. Fler och fler upptäcker dess höga näringsinnehåll och gäller det kampen i frukt- och grönsaksdisken krossar rotfrukten allt motstånd, i alla fall i klassen näringsinnehåll - pris.

Läs mer om potatisen på vår hemsida.


Seminarium om framtidens odling

Missa inte vårt seminarium om framtiden odling!

Dagen innan mässan arrangerar vi ett halvdagsseminarium där framtidens odling är ämnet på bordet. Lita på att det blir både givande och intressant – och ett perfekt sätt att inleda Elmia Odla 9-10 december på.

Så boka måndagen den 8 december i almackan redan nu!

Mer information kommer närmare mässan!


Erbjudande för mässans besökare

Om du ska besöka Elmia Odla två dagar så kommer det finnas ett förmånligt paketerbjudande. För endast 1 095 kr får du besöka mässan under två dagar, hotellövernattning i dubbelrum samt entré till mingelfesten den 9 december med mat och underhållning. Antalet paket till detta förmånliga pris är begränsat så först till kvarn.

Paketen släpps för bokning vecka 35, så håll utkik på hemsidan.

Några av våra utställare på Elmia Odla 2014:


Vill du boka monter?

Kontakta:

Niklas Lundgren, säljare
036-15 22 13
niklas.lundgren@elmia.se


Ladda hem vår utställarfolder här:

Elmia Odla utställarfolder


Öppettider

Tisdag 9 dec 09.00 - 17.00

Onsdag 10 dec 09.00 - 17.00


Jönköpings hotell och konferensbokning

Avsluta prenumeration