Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

Nya rön och intressanta projekt

Raka kärnborrhål, bygget av Cityringen i Köpenhamn, borrning genom permafrost på Svalbard och resultatet från den djupa borrningen i Åre. Under Elmia NordDrills mässdagar arrangeras en rad spännande seminarier som ger deltagarna det senaste i branschen. 

Seminarierna under mässan är tänkta att ge besökaren möjlighet att fylla på kunskapsportföljen ordentligt. Här finns något för alla, menar Anders Olsson, Drillex AB, som sitter med i mässans styrgrupp.
– Jag tycker att vi har fått ihop en bra blandning som både kan tillfredsställa den del av publiken som sysslar med topphammarborrning, energiborrning och brunnsborrning såväl som dem som kommer från gruvsidan.
Läs hela nyheten på vår hemsida


Anmäl utställarseminarie

Som utställare har du möjlighet att hålla ett eget seminarium, där du själv bestämmer ämne och föreläsare och vilka som skall bjudas in. Utställarseminarierna skall vara kostnadsfria att besöka och hålls i del av utställningshall A. Möjligheten finns att marknadsföra utställarseminarierna via Elmia NordDrills hemsida. Anmäl ditt intresse för att arrangera ett eget utställarseminarie till stefan.carlsson@elmia.se

 

Klicka här för att ta del av vårt seminarieprogram


Marknadsför ditt mässdeltagande

Genom att ladda ner vår banner och koppla den till din unika inbjudningskod. Detta gör du enkelt på "mina sidor" under "tips om inbjudningar".

 

  

 

 


Välkommen på branschfest den 6 maj!

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Martin Brishäll står för underhållningen.

 

 

Läs mer och anmäl dig här


Dags att beställa monterbyggnationer!

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.

Kontakta Monia Ly för mer information och beställning.


Öppettider Elmia NordDrill 2015

Mässan är öppen:

Onsdag 6 maj       09:00-17:00
Torsdag 7 maj      09:00-16:00

Här hittar du in-och inflyttningstider för dig som utställare.

Parkeringskarta

 

Facebook Följ oss på facebook!