Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

Premiär för Nordiskt Borrarting

Den 6 maj hålls den första upplagan av Nordiskt Borrarting, ett stormöte och en startpunkt för samarbete för alla som är verksamma i den nordiska borrbranschen. Platsen är Elmia i Jönköping, där mässan Elmia NordDrill arrangeras för första gången.

– Borrarna i Norden arbetar på en marknad som till stora delar är gemensam. Vi använder samma material, vi har ungefär samma leverantörer och samma målgrupper. Även den problematik som borrarna ställs inför är väldigt likartad. Men vi har historiskt haft ganska få kontaktytor. Det har vi nu i samband med Elmia NordDrill möjlighet att ändra på och att i framtiden kunna dra nytta av varandras erfarenheter och kunskaper, säger Johan Barth, vd för Geotec. 
Läs hela artikeln här


Vad händer på mässan?

Målet med mässan är att skapa en mötesplats där man på ett och samma ställe kan se nyheter, knyta kontakter, fördjupa sina kunskaper och träffa kollegor. 

 

Anmäl utställarseminarie

Som utställare har du möjlighet att hålla ett eget seminarium, där du själv bestämmer ämne och föreläsare och vilka som skall bjudas in. Utställarseminarierna skall vara kostnadsfria att besöka och hålls i del av utställningshall A. Möjligheten finns att marknadsföra utställarseminarierna via Elmia NordDrills hemsida. Anmäl ditt intresse för att arrangera ett eget utställarseminarie till stefan.carlsson@elmia.se

Klicka här för att ta del av vårt seminarieprogram

 

Produkter & nyheter

I marknadsföringen av NordDrill vill vi informera besökarna om vad som kommer att presenteras på mässan och här behöver vi din hjälp med att få information om nyheter, produkter och tjänster som ni planerar att presentera på mässan.

Vi är tacksamma om ni skickar några rader där ni beskriver vad ni kommer att ställa ut gärna med en bild om ni har till stefan.carlsson@elmia.se

Informationen använder vi i kommande nyhetsbrev till besökargrupperna.

 

Marknadsför ditt mässdeltagande

Genom att ladda ner vår banner och koppla den till din unika inbjudningskod. Detta gör du enkelt på "mina sidor" under "tips om inbjudningar".

 

 

Anmälda utställare 2015

Här ser du hela listan med anmälda utställare på Elmia NordDrill. 


Välkommen på branschfest den 6 maj!

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Martin Brishäll står för underhållningen.

 

 

Läs mer och anmäl dig här


Dags att beställa monterbyggnationer!

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.

Kontakta Monia Ly för mer information och beställning.


Beställ dina inbjudningskort nu!

Nu är det hög tid att beställa tryckta inbjudningskort till mässan. Detta gör du enkelt genom att logga in på mina sidor- mina beställningar- inbjudningskort.

mina sidor- tips om inbjudingar- inbjudningskod hittar du även din unika inbjudningskod om du hellre vill bjuda in dina kunder digitalt. 

 

Facebook Följ oss på facebook!