Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

Nordiska borrbranschen presenterar det senaste inom jord och bergborrning

Snart samlas den nordiska borrbranschen på Elmia NordDrill. Målet med mässan är att skapa en mötesplats där man på ett och samma ställe kan se nyheter, knyta kontakter, fördjupa sina kunskaper, besöka intressanta seminarier och träffa kollegor.

Ta del av ett axplock över vad utställarna presenterar:

Accio

Demonstration via live installationer av loggnings och övervakningssystemet Accio Monitor. Representanter från 2Flow AB kommer att finnas med i montern för visning av värmemängdsmätare till geo-energisystem, vilka kan integreras med Accio Monitor.

Visning av utrustning för TRT (Termisk responstest).

Atlas Copco

DrillAir Y35 är en ny kompakt högtryckskompressor för djuphålsborrning. Den är bränsleeffektiv och miljöanpassad (Steg IV) och arbetstrycket kan anpassas mellan 35 och 15 bar.

WellDrill 3062 har med sin 360-graders rotation en enastående räckvidd. Riggen har hög markfrigång och kan med fördel användas i trånga utrymmen tack vare sin kompakta design.

Läs mer på vår hemsida


Nordiskt Borrarting

Den 6 maj hålls den första upplagan av Nordiskt Borrarting, ett stormöte och en startpunkt för samarbete för alla som är verksamma i den nordiska borrbranschen.

Onsdag den 6 maj kl.17:00-18:00 är alla som arbetar med borrning välkomna, tinget blir också en plats för de respektive organisationerna – svenska Geotec, Avanti och FAB, danska Foreningen af Danske Brøndborere, finska Poratek, norska Maskinentreprenørenes Forbund samt den isländske representanten– att presentera sig.

Platsen för Borrartinget är Rydbergssalen Elmia Konsert- och Kongresshus

Välkomna!


Fyra snabba frågor till Gruse Maskin & Teknik AB

Helena Nygren, VD Gruse Maskin & Teknik AB.

1. Varför behövs Elmia NordDrill?
- Borrbranschen i Skandinavien har det gemensamt att förhållandena i Norden på flera sätt är annorlunda än de våra kollegor i Europa normalt möter. Det känns viktigt och intressant att se hur branschens olika aktörer och leverantörer lyfter fram sina olika lösningar på just de förhållanden och utmaningar som finns här. 
Läs resten av intervjun

 

Fyra snabba frågor till MuoviTech AB

Marco Konontsuk, Marketing Manager, MuoviTech AB.

1. Varför behövs Elmia NordDrill?
- Den största anledningen är att samla nordens kompetens i ett gemensamt forum. På sikt kan norra Europas blickar riktas till Elmia NordDrill på ett helt annat sätt än ett vad man skulle kunna göra med små landsanpassade mässor. 
Läs resten av intervjun


Välkommen på branschfest!

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Martin Brishäll står för underhållningen.

 

 

 

Läs mer och anmäl dig här


Slipp köer- förregistrera dig!

Nu är det dags att registrera sig till mässan. Entrén är kostnadsfri!
Klicka här för att förregistrera dig


Behöver du boende under Elmia NordDrill?

Elmia Meetings hjälper dig att boka hotell i Jönköping.
Kontakta dem via mail eller telefon +46 36 15 22 22.

 

Facebook Följ oss på facebook! 

Avsluta prenumeration