Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

Nya rön och intressanta projekt

Raka kärnborrhål, bygget av Cityringen i Köpenhamn, borrning genom permafrost på Svalbard och resultatet från den djupa borrningen i Åre. Under Elmia NordDrills mässdagar arrangeras en rad spännande seminarier som ger deltagarna det senaste i branschen. 

Seminarierna under mässan är tänkta att ge besökaren möjlighet att fylla på kunskapsportföljen ordentligt. Här finns något för alla, menar Anders Olsson, Drillex AB, som sitter med i mässans styrgrupp.
– Jag tycker att vi har fått ihop en bra blandning som både kan tillfredsställa den del av publiken som sysslar med topphammarborrning, energiborrning och brunnsborrning såväl som dem som kommer från gruvsidan.
Läs hela nyheten på vår hemsida


Vad händer på mässan?

Målet med mässan är att skapa en mötesplats där man på ett och samma ställe kan se nyheter, knyta kontakter, fördjupa sina kunskaper och träffa kollegor. Bland utställarna finns företag och leverantörer av produkter och tjänster inom borrbranschen.

Klicka här för att ta del av vårt seminarieprogram

 

Slipp köer- förregistrera dig!

Nu är det dags att registrera sig till mässan. Entrén är konstadsfri!
Klicka här för att förregistrera dig

 

Anmälda utställare 2015

Här ser du hela listan med anmälda utställare på Elmia NordDrill. 


Välkommen på branschfest den 6 maj!

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Martin Brishäll står för underhållningen.

 

 

Läs mer och anmäl dig här


Öppettider Elmia NordDrill 2015

Mässan är öppen:

Onsdag 6 maj       09:00-17:00
Torsdag 7 maj      09:00-16:00

 

Facebook Följ oss på facebook! 

 

Avsluta prenumeration