Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

Premiär för Nordiskt Borrarting

Den 6 maj hålls den första upplagan av Nordiskt Borrarting, ett stormöte och en startpunkt för samarbete för alla som är verksamma i den nordiska borrbranschen. Platsen är Elmia i Jönköping, där mässan Elmia NordDrill arrangeras för första gången.

– Borrarna i Norden arbetar på en marknad som till stora delar är gemensam. Vi använder samma material, vi har ungefär samma leverantörer och samma målgrupper. Även den problematik som borrarna ställs inför är väldigt likartad. Men vi har historiskt haft ganska få kontaktytor. Det har vi nu i samband med Elmia NordDrill möjlighet att ändra på och att i framtiden kunna dra nytta av varandras erfarenheter och kunskaper, säger Johan Barth, vd för Geotec. 
Läs hela artikeln här


Vad händer på mässan?

Målet med mässan är att skapa en mötesplats där man på ett och samma ställe kan se nyheter, knyta kontakter, fördjupa sina kunskaper och träffa kollegor. Bland utställarna finns företag och leverantörer av produkter och tjänster inom borrbranschen.

Klicka här för att ta del av vårt seminarieprogram

 

Slipp köer- förregistrera dig!

Nu är det dags att registrera sig till mässan. Entrén är konstadsfri!
Klicka här för att förregistrera dig

 

Anmälda utställare 2015

Här ser du hela listan med anmälda utställare på Elmia NordDrill. 


Välkommen på branschfest den 6 maj!

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Martin Brishäll står för underhållningen.

 

 

Läs mer och anmäl dig här

 

Facebook Följ oss på facebook! 

 

Avsluta prenumeration