Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

En välkommen ny mötesplats

Den svenska borrbranschen behöver en ny svensk mötesplats. 6-7 maj anordnas Elmia NordDrill för första gången och i samband med den har Avanti sin årsstämma.

Tidigare arrangerade Avanti Brunnsborrardagen i Stockholm. Mässan gick i flera år och det behövdes förnyelse och utveckling av konceptet.
– Vi behövde professionell hjälp för att utveckla och förbättra mässan. Samarbetet med Elmia kom därför som en skänk från ovan. Jag har själv besökt Elmia flera gånger och det är en fin och ändamålsenlig anläggning för den här typen av mässor, säger Michael Klasson, vd på Avanti.
Läs hela nyheten här


Elmia NordDrill- mässan för jord och bergborrning

Intresserad av att se de senaste produkterna som utvecklats för vertikal, horisontell och styrd borrning genom jord, morän och berg? Eller vill ni veta mer om grundläggning och markförbättring? Planera in ett besök till NordDrill i Jönköping den 6 – 7 maj. En mötesplats för samtliga borrföretag i Norden, och premiär för det första Borrartinget någonsin!

Förutom borriggar och kompressorer för brunns- och geoenergiborrning, rördrivning, pålning, mark och släntförstärkning får ni möta tillverkare av olika typer av borrkronor, borrhammare, borrör, foderrör, självborrande bult och stag, slang, kollektorrör, svetsutrustning, kopplingar, slipmaskiner, pumpar, mixers, vattenrening, mätinstrument och många andra tillbehör.
Läs mer här


Behöver du boende under Elmia NordDrill?

Elmia Meetings hjälper dig att boka hotell, restaurang och aktiviteter i Jönköping.
Kontakta dem via mail eller på telefon +46 36 15 22 22


Anmälda utställare 2015

Här ser du hela listan med anmälda utställare på Elmia NordDrill.


Save the date- Branschfest 6 maj

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Mer information kommer inom kort!

Avsluta prenumeration