Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia NordDrill

En välkommen ny mötesplats

Den svenska borrbranschen behöver en ny svensk mötesplats. 6-7 maj anordnas Elmia NordDrill för första gången och i samband med den har Avanti sin årsstämma.

Tidigare arrangerade Avanti Brunnsborrardagen i Stockholm. Mässan gick i flera år och det behövdes förnyelse och utveckling av konceptet.
– Vi behövde professionell hjälp för att utveckla och förbättra mässan. Samarbetet med Elmia kom därför som en skänk från ovan. Jag har själv besökt Elmia flera gånger och det är en fin och ändamålsenlig anläggning för den här typen av mässor, säger Michael Klasson, vd på Avanti.
Läs hela nyheten här


Elmia NordDrill- mässan för jord och bergborrning

Intresserad av att se de senaste produkterna som utvecklats för vertikal, horisontell och styrd borrning genom jord, morän och berg? Eller vill ni veta mer om grundläggning och markförbättring? Planera in ett besök till NordDrill i Jönköping den 6 – 7 maj. En mötesplats för samtliga borrföretag i Norden, och premiär för det första Borrartinget någonsin!

Förutom borriggar och kompressorer för brunns- och geoenergi-borrning, rördrivning, pålning, mark och släntförstärkning får ni möta tillverkare av olika typer av borrkronor, borrhammare, borrör, foderrör, självborrande bult och stag, slang, kollektorrör, svetsutrustning, kopplingar, slipmaskiner, pumpar, mixers, vattenrening, mätinstrument och många andra tillbehör.
Läs mer här


Förbered ditt mässdeltagande

Gå in på vår hemsida och logga in på "mina sidor". Här kan du från och med nu beställa inbjudningskort, parkeringskort och skicka in dina utställarnyheter. Vi publicerar löpande utställarnyheter på vår hemsida under fliken "för press". 

Marknadsför ditt mässdeltagande genom att ladda ner vår banner och koppla den till din unika inbjudningskod. Detta gör du enkelt på "mina sidor" under "tips om inbjudningar".

 


Dags att beställa monterbyggnationer!

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.

Kontakta våra monterdesigners


Seminarier under mässan

Seminarieprogrammet under Elmia NordDrill är en del av mässans koncept. Här diskuteras de mest aktuella ämnena inom borrbranschen i Norden. Vi är angelägna om att så väl programmet som föreläsare har ett nordiskt perspektiv. Seminarierna genomförs i Elmias konferenslokaler och marknadsförs till besökargrupperna via vår hemsida och nyhetsbrev.

Som utställare har du möjlighet att hålla ett eget seminarium, där du själv bestämmer ämne och föreläsare och vilka som ska bjudas in. Utställarseminarierna är kostnadsfria att besöka och hålls i del av utställningshall A. Möjligheten finns att marknadsföra utställarseminarierna via vår hemsida.

Anmäl ditt intresse till Stefan Carlsson, Mässansvarig.


Behöver du boende under Elmia NordDrill?

Elmia Meetings hjälper dig att boka hotell, restaurang och aktiviteter i Jönköping.
Kontakta dem via mail eller på telefon +46 36 15 22 22


Save the date- Branschfest 6 maj

Onsdagen den 6 maj kl.18:30 hälsar vi besökare och utställare välkomna till Elmia NordDrills branschmingel. I hall A dukas det upp en härlig borrarbuffé bland montrarna i utställningshallen. Mer information kommer inom kort!