Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, MellanskogsElmia 2014

Utställarinformation


Sala rustar för skogsfest!

Den 22-23 augusti blir det fest i Sala! Då är det premiär för den nya skogsmässan MellanskogsElmia, och hela kommunen laddar för att ta emot alla gäster och visa upp sina fina omgivningar. Sala är helt enkelt perfekt för ett så stort evenemang som en skogsmässa och har mycket att bjuda på.

Magiskt vackra Christinasjön ligger 155 meter under jord i Sala Silvergruva. FOTO: Jan Storm.– Det pågår nu förberedelser så att hela Sala ska fungera och kunna ta emot alla besökare, även alla familjemedlemmar som kommer med och som kanske vill göra något annat, besöka centrum, vår fina lekpark eller Silvergruvan. Vi har också ett mycket attraktivt bad vid värdshuset Måns-Ols, med kallbadhus och hopptorn. Det är väldigt populärt, säger Jenny Nolhage, kommunchef för Sala kommun.

Läs mer om Sala som rustar för skogsfest.


Nordfarm visar Palms nya skogsvagnar

Nordfarm Maskin AB har sålt maskiner i över 30 år till skogsmaskinförare, lantbrukare och entreprenörer och är i dag en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. De kommer till MellanskogsEmia med bland annat Palms skogsvagnar, Farmi flishuggar och Japa vedmaskiner.

Nordfarm Maskin AB visar flera nyheter på MellanskogsElmia, bland annat Palms nya skogsvagnar. FOTO: Nordfarm Maskin AB.
Det är välkända produkter på marknaden. Vi har flera nyheter, bland annat Palms helt nyutvecklade program för skogsvagnar. Det är produkter som efterfrågas och uppskattas, säger Andreas Soneryd, marknadschef på Nordfarm Maskin AB.

Läs mer Nordfarms nyheter som visas på MellanskogsElmia.


Utställarmatsal

Ösby naturbruksgymnasium håller sin matsal öppen för utställare och deras gäster from 18 tom 24 augusti. Matsalen ligger 200 m från mässentrén.

För att beställa kuponger mejla vad som beställs, beställarens namn och kontaktuppgifter till skogsmassan.osby@sala.se.

Läs mer om utställarmatsalen på vår webbsida.


Uppställning av husvagnar och husbilar

Ösby naturbruksgymnasium erbjuder 64 platser för uppställning av husvagnar och husbilar. Tillgång till el, toalett och dusch. Kostnad 150 kronor/dygn. Uppställningsplatserna är tillgängliga from 18 tom 24 augusti.

För att beställa uppställningsplats mejla vad som beställs, beställarens namn och kontaktuppgifter till skogsmassan.osby@sala.se.

Läs mer på vår webbsida.


Några av våra utställande företag

AB Karl Hedin

Lantmännen Aspen

Lantmännen maskin

Morio

Södra Skogsägarna

Se alla utställande företag:

Mässkatalog online


Håll dig uppdaterad via Facebook

Vi publicerar innehåll för MellanskogsElmia på SkogsElmias facebooksida.

FacebookGilla oss på Facebook 


Program, aktiviteter


Öppettider

Fredag 09.00 - 17.00

Lördag 09.00 - 16.00


Ladda ner infoblad om mässan!

Infoblad MellanskogsElmia


Sala Turistbyrå

På Sala turistbyrås hemsida kan du både boka boende och läsa mer om Sala. 

Klicka här för att boka boende.

Klicka här för att läsa mer om Sala.


Gå på skogsmässa även nästa år:

SkogsElmia logotyp

Avsluta prenumeration