Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Välkommen till Elmia Lastbil 2014

Elmia, Svensk Åkeritidning och Trailer hälsar dig som utställare till Elmia Lastbil 2014 – den största lastbilsmässan någonsin. Sammanlagt handlar det om strax över 70 000 kvadratmeter med 425 utställare från 21 länder.


Håll er uppdaterade om vad som händer på mässan

Det händer mycket under mässdagarna. Ett fullspäckat mässprogram, Nordic Trophy ska avgöras, över 40 fordon i veteranlastbilshallen, svenska finalen i YETD, SM i kran- och manöverkörning, bara för att nämna något.
Se det kompletta dagsprogrammet


Branschfest på Elmia Lastbil 2014

När första mässdagen är slut framåt onsdagskvällen förvandlas restaurang Black & White på Elmia till en gemytlig festlokal. I en avslappnad miljö njuter vi av god mat i glada vänners sällskap. Riggos rullande svarar för underhållningen med sin träffsäkra coverrepertoar. Festen börjar med fördrink i Lobby Syd klockan 19.00. 

Har du inte köpt biljett ännu så finns det ett antal kvar till försäljning i informationen Lobby Nord. Först till kvarn gäller på dessa biljetter!

Hungriga tar sig till hall B
I kväll tisdag bjuder Elmia utställare och monterbyggare på något att äta mellan klockan 18.00. Vid vackert väder – utomhus öster om hall B, vid regn i lobby syd.


P-plats för utställare

P-platser för utställare på utomhusområdet finns på terrasserna. P-platser för utställare i Hall B och D finns vid Entré 4 - Nord och Leveransinfart 16. Se översiktskarta


Meny onsdag 

Utställarrestaurang Black & White
Senapspanerad tenderpork med vitt rotsaksmos och karamelliserad löksky

Läs hela veckans meny


Vädret

Idag blir det överhängande molnigt med risk för regnskurar.
12-14 grader