Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lastbil 2014

Välkommen till Elmia Lastbil 2014

- Fyra dagar för oss som älskar lastbilar

Tack vare att du kör fungerar samhället. Det är precis så det är. Väl fungerande transporter är en grundförutsättning för att tillväxt och välstånd ska skapas i samhället. På Elmia Lastbil samlas den bransch som gör detta möjligt - åkerinäringen.

Sedan starten 1983 har mässan utvecklats till branschens egen hemmaplan. Genom sin breda förankring inom näringen har mässan blivit unik. Ingen annanstans i Norden samlas så många åkeriföretag, leverantörer, organisationer och intressenter på en och samma plats. Här görs det affärer, här diskuteras dagens utmaningar, här blickar vi framåt och här har vi trevligt tillsammans.

Läs mer om hela branschens hemmaplan


Värdefulla länkar inför ditt mässbesök

Entrépriser & öppettider

Parkering

Mässkatalog 2014

Dagsprogram

Seminarieprogram

Nordic Trophy

Veteranlastbilsutställning


Elmia Lastbil i Dagens industri

I torsdags hade Dagens Industri en bilaga som hette Di Lastbil. I denna finns massor med spännande läsning om åkerinäringen i allmänhet och Elmia Lastbil i synnerhet. Här kan du läsa mer om framtiden för Volvo och Scania, Sofie Anderssons fantastiska asfaltsbil med temat Gone in 60 seconds, Smarta byggnationer, Mercedes världspremiär, den kompletta utställarförteckningen, etc. Mycket nöje! Läs bilagan (pdf)


Mässans öppettider

20 augusti     09.00-17.00
21 augusti     09.00-17.00
22 augusti     09.00-17.00
23 augusti     09.00-17.00


FacebookGör som 10 000 andra, följ oss på facebook! 

Gilla Elmia Lastbil på Facebook  


Jönköpings Hotell och Konferensbokning

Avsluta prenumeration