Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lastbil 2014

Smarta byggnationer på Elmia Lastbil

De nordiska påbyggarna håller högsta internationella standard. Tack vare en ständigt pågående dialog med åkarna och den höga andelen en- och fåbilsåkerier ligger de nordiska påbyggarna i toppklass när det gäller att ta fram och förverkliga nya smarta fordonsidéer. Med start i och med detta nyhetsbrev kommer vi lyfta fram ett antal smarta byggnationer.

Premiärvisning av Lastväxlare HLF16

Under Elmia Lastbil premiärvisas det senaste tillskottet i Sörling-Ilsbos program av lågbyggda lastväxlare – HLF16. En smart nyhet med extremt låg bygghöjd.

– Vi har hög driftsäkerhet och väl beprövad teknik som genomgående tema i samtliga våra produkter och självklart bygger vårt utvecklingsarbete på den input vi får från våra kunder. Det är ju som alltid de som bäst vet vad som krävs, säger Jerry Wannberg, marknadschef på Sörling-Ilsbo.
Läs mer på vår hemsida


Maximera ditt mässbesök!

Genom att ta del av nyheterna från våra utställare kan du enkelt läsa mer om vilka nyheter de presenterar i sina montrar. På så vis får du ut så mycket som möjligt av ditt mässbesök. 


Hur tar du dig in på Elmia Lastbil?

Det finns flera olika sätt att ta sig in på Elmia Lastbil. Här kan du orientera dig om de olika alternativen:

1. Inbjudan i form av en pappersbiljett
Har du fått en pappersbiljett? Ta gräddfilen in på mässan! Registrera ditt 12-siffriga biljettnummer på hemsida och gå sedan rakt in på mässan.

2. Digitala inbjudningar
Har du fått en digital inbjudan från ett företag?  Registrera ditt 12-siffriga biljettnummer på vår hemsida och gå sedan rakt in på mässan.

3. Köp biljett på plats
Om du inte har fått någon biljett i förväg och vill besöka Elmia Lastbil så köper du din biljett på plats. 

Priser för de olika biljetterna är: Vuxen 150: -per person.  Barn går in för 75: - (7-15 år) och en familj bestående av 2 vuxna och max 3 barn betalar 375: -

Ta mig till "gräddfilen"


Holländarna intar Elmia Lastbil

På lördagen den 23 augusti kommer 40 medlemmar från lastbilsklubben Chauffeurs Vereniging Friesland att besöka Elmia Lastbil 2014. Klubben är en av de största i Nederländerna och första gången som de besökte mässan var 2012. Ett besök som gav mersmak.

- Det är fantastiska bilar som presenteras på Elmia. Bilarna i Skandinavien håller verkligen en klass för sig både bland utställarna och på Nordic Trophy. Vi gillade även att det fanns en hel hall med veteranlastbilar. På 2012 års mässa var vi djupt imponerade och kände att hit måste vi tillbaka säger, Klaas Hoekstra, avgående ordförande för Chaufferurs Vereniging Friesenland. 
Läs mer om Chauffeurs Vereniging Friesland


Mässans öppettider

20 augusti     09.00-17.00
21 augusti     09.00-17.00
22 augusti     09.00-17.00
23 augusti     09.00-17.00


Aktiviteter på mässan

Läs mer om vilka aktiviteter och seminarier som vi erbjuder på mässan. Vad sägs om Nordic Trophy, Scania Young European Truck Driver eller seminariet "Vem granskar när transporter går över gränsen, i dubbel bemärkelse"?
Dagsprogram


FacebookGör som 10 000 andra, följ oss på facebook! 

I vår serie med gästmoderatorer på Elmia Lastbils Facebooksida har vi denna vecka kommit till Marcus Nilsson som äger och driver rundvirkesåkeriet Nilssons Skogsfrakt AB. 
Gilla Elmia Lastbil på Facebook  


Parkering

Tar du bilen till mässan finns parkering på området med anslutning till mässan. Kostnad för P-kort är 60 kr/dag.

Kontant betalning rekommenderas då betalar ni direkt till parkeringsvakterna på väg in till parkeringen.

Det finns tillgång till ett fåtal kortbetalningsuatomater på området men dessa brukar snabbt skapa köer. 


Kontakta oss

Bengt Erikson

Bengt Erikson
Projektsäljare
+46 36 15 22 26
bengt.erikson@elmia.se

Marcus Haraldsson, Elmia Lastbil

Marcus Haraldsson
Projektledare
+46 36 15 22 02
marcus.haraldsson@elmia.se 


 Jönköpings Hotell och Konferensbokning

Avsluta prenumeration