Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lastbil 2014

Volvo vill sporra sina besökare att jobba ännu smartare

Volvo väljer att visa hela sitt nya produktprogram under årets Elmia Lastbil. Det innebär allt från den största FH-modellen till den minsta ur FL-serien.

– Elmia Lastbil är vår viktigaste mötesplats med branschen och vi spänner helt klart musklerna, säger Jan Strandhede, ansvarig för PR- och marknadskommunikation Volvo Lastvagnar Sverige.

Läs nyheten i sin helhet på vår hemsida

Bilden visar en överblick på Volvos inomhusmonter under mässan. I mitten syns scenen där Volvos egna seminarier kommer att hållas. Lastbilarna är endast ditsatta som markörer och är inte de som ska visas under mässan.


Total makeover för seminarierna på Elmia Lastbil

När invigningen av Elmia Lastbil 2014 går av stapeln är det startskottet för ett helt nytt upplägg för seminarierna som Sveriges Åkeriföretag arrangerar på mässan.

- I år tänker vi nytt. Redan när vi började planeringen inför årets mässa bestämde vi oss för att det var dags att flytta ut seminarierna på mässgolvet. Vi vill på detta sätt bli mer tillgängliga och därigenom locka till oss nya målgrupper, säger Monica Larsson, marknadsansvarig på Sveriges Åkeriföretag.

Läs mer på vår hemsida och ta del av scenprogrammet


Ta gräddfilen in på mässan

Du som vill slippa köer och gå direkt in på mässan kan nu enkelt skriva ut din entrébiljett. Ange det tolvsiffriga numret som finns på ditt inbjudningskort och registrera dina uppgifter. När du kommer till Elmia finns det en särskild passage där du kommer in på mässan extra snabbt och smidigt.

Ta mig till "gräddfilen"


Facebook

Snart har vi 9000 följare på Facebook! 

 I vår serie med gästmoderatorer på Elmia Lastbils Facebooksida har vi denna vecka kommit till Frans Johansson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Svensk Åkeridning. 
Gilla Elmia Lastbil på Facebook  


Tack vare att du kör fungerar samhället även under semestern

Nu visar sig sommaren från sin bästa sida. Nu är dagarna som längst. För många av oss närmar sig semestern. En tid för att slappna av och koppla bort vardagens alla måsten. Stora delar av Sverige stannar helt enkelt. Men en näring som alltid rullar är åkerinäringen. Tack vare att du kör fungerar samhället även under semestern. Det finns glass i kiosken på stranden. Grillkol i affären. Mat på uteserveringen. Bara för att nämna några enkla exempel. Så tack för att du och dina kollegor håller Sverige igång. Vi hoppas att ni alla hittar ett tillfälle där även ni får möjlighet att njuta av sommaren!


Mässans öppettider

20 augusti     09.00-17.00
21 augusti     09.00-17.00
22 augusti     09.00-17.00
23 augusti     09.00-17.00


Bildtävling #jagochminlastbil

- Vinn ett lyxigt all-inclusive paket för två personer till Elmia Lastbil! 

Var med i vår tävling genom att ta en bild på dig själv tillsammans med en lastbil. Tagga ditt foto med #elmialastbil och #jagochminlastbil och ladda upp på Instagram och/eller Facebook. 30 juni korar vi en slutgiltig vinnare!

Läs mer om tävlingen


 Kontakta oss

Bengt Erikson

Bengt Erikson
Projektsäljare
+46 36 15 22 26
bengt.erikson@elmia.se

Marcus Haraldsson, Elmia Lastbil

Marcus Haraldsson
Projektledare
+46 36 15 22 02
marcus.haraldsson@elmia.se 


Jönköpings Hotell och Konferensbokning