Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lastbil 2014

Branschfest på Elmia Lastbil 2014

Avrunda första mässdagen med kollegorna i branschen:

När första mässdagen är slut förvandlas restaurang Black & White till en gemytlig festlokal. I en avslappnad miljö njuter vi av god mat i glada vänners sällskap. Riggos rullande svarar för underhållningen med sin träffsäkra coverrepertoar.

 

När: Onsdagen den 20 augusti 2014 kl. 19.00–00.00

Var: Restaurang Black & White på Elmia

Pris: 499:- ex moms

Anmälan: Senast 13 augusti

Underhållning: Riggos Rullande som kör en härlig blandning av pop och rock. Deras nummer kan beskrivas som folkligt, festligt och fartfyllt. Det utgör en musikalisk resa mellan Elvis och svensktoppen, rock´n roll, motown mm. En show med mycket sång, musik, humor och dans som passar lika utmärkt i såväl en teatersalong som till en middagsshow eller personalfest. Mycket kostymbyten och hög musikalisk kvalitet utlovas. Repertoaren passar för både gammal och ung. 

Mat: Mingeltallrik bestående av rostbiff med senapsdressing och rödlök, vildsvinskorv med saltgurka och pepparrot, västerbottenpaj smaksatt med OP Andersson samt toppad med kräftor och dill, gubbsallad, rökt lax på äggröra med gräslök, hovsenapsmarinerade bönor och morötter samt kavring och sveciaost.

Dryck: Ett glas mousserande som fördrink. Vin/Öl + biljett för påfyllning

 

Anmäl dig här

Välkommen!

 

Avsluta prenumeration