Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lantbruk Maskin & Fält 2014

Skicka in dina uppgifter till mässtidning

25 augusti är sista dag som du måste skicka in din tidningstext och produktregister, för att du ska komma med med dina uppgifter i den tryckta mässtidningen. Mässkatalog online uppdateras allt eftersom. Logga in på Mina sidor med dina loginuppgifter. 


Bjud in dina kunder 

Bjud in de företag och personer du vill träffa och se till att så många som möjligt kommer till just dig! Vi vill göra det enkelt för dig att bjuda in kunder. Därför har vi tagit fram ett antal hjälpmedel.

Inbjudningskort

Du kan beställa obegränsat antal kort kostnadsfritt. Utnyttjade kort debiteras med SEK 224/st exkl moms. Vid utnyttjande av 15 kort eller fler lämnar vi 10% rabatt.

När du beställer inbjudningskort kan du välja att trycka ditt företagsnamn och logo på för att göra inbjudan mer personlig. På så vis sticker din inbjudan ut från mängden och blir unik.

För kostnad av påtryck se Utställarguiden.

Digitala inbjudningar

Med vårt nya verktyg kan du både skicka digitala inbjudningar direkt till dina kunder, men även skapa en inbjudan som dina återförsäljare sedan skickar ut.

Mer information kommer om detta i augusti.

Elektronisk inbjudningskod

Ett annat sätt att nå besökare är via en elektronisk inbjudningskod som är unik för ditt företag. Denna kan du placera som en länk i dina mail, trycka i annonser eller lägga som en banner på nätet. Inbjudningsverktyg och koder att skicka ut till dina kunder/lägga i banners med mera hittar du under "Mina sidor" på webben.


Speakers Corner

På Elmia Lantbruk Maskin & Fält samlas utställare och besökare med många gemensamma mål. Här vill man knyta kontakter och skapa nätverk, man vill informeras och inspireras.

Som utställare har du chansen, att på scenen i hall A eller D hålla korta föredrag inom relevanta ämnesområden för mässans besökare.

De korta föredragen förs in i mässans program och marknadsförs både före och under mässan, i bl a nyhetsbrev, mässtidning och på vår hemsida.

Intresseanmälan gör du här.

Läs mer om Speakers Corner


Har du något nytt att berätta?

Har ni en nyhet att presentera? 
Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

Vi hjälper dig att sprida dina nyheter!

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen.

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.


Ladda hem Elmia Lantbruk Maskin & Fält banner eller logotype

Du kan även marknadsföra ditt deltagande på mässan genom att lägga upp en banner eller Elmia Lantbruk Maskin & Fälts logga på din hemsida. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som utställare har vi tagit fram banner som är fria att använda.

Ladda hem banner eller logotype