Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, Elmia Lantbruk Maskin & Fält

Full koll på all odling med Dataväxt

Gödning med centimeterprecision – det är möjligt med hjälp av Dataväxt AB. Företaget är specialiserade på datorprogram och GPS-teknik, en oslagbar och supereffektiv kombination för lantbruket och all slags odling.

Effektiv tröskning med exakta mått och autostyrning med hjälp av Dataväxt AB. FOTO: Dataväxt AB.Dataväxt AB startade sin verksamhet 1995 med inriktning på teknik- och datorprogram för växtodling, kartor, tidsredovisning och faktureringsunderlag för lantbrukare. Företaget är sedan 2006 svensk generalagent för Trimble Agriculture, världens ledande tillverkare av autostyrning med GPS för lantbruket, och GPS-tekniken har öppnat många olika möjligheter för att effektivisera lantbrukarens vardag.

Läs mer om Dataväxt som ställer ut på mässan. 


Många samtal och heta debatter hos LRF

LRF laddar för många goda möten på Elmia Lantbruk Maskin & Fält. Lantbruksmässan är en självklar mötesplats för alla lantbrukare och ett bra tillfälle för att prata om livsmedel, energi och företagande – LRFs kärnfrågor.

Foto: Mikael Nyander– Vi finns där för att träffa våra medlemmar och höra vad de vill och behöver, deras synpunkter om hur vi gemensamt kan utveckla landsbygden. LRF är ju alla medlemmar tillsammans. Dessutom berättar vi om våra olika erbjudanden, säger Eva Åström, ansvarig för LRFs medverkan på Elmia Lantbruk Maskin & Fält.

Läs mer om samtalen och debatterna hos LRF.

Vinn ett VIP-paket för 2 personer!

Klicka här för att delta i tävlingen på vår facebooksida.


Följ oss på 

Facebook


Twitter 

Instagram


Vill du boka monter?

Kontakta vår säljare:

Niklas Lundgren
Projektsäljare
Tel: +46 36 15 22 13


Har du några frågor kan du kontakta oss: lantbruk@elmia.se


Elmia Lantbruk Maskin & Fält 2014

Avsluta prenumeration