Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, Elmia Lantbruk Maskin & Fält

Tävla och vinn med din bästa lantbruksbild!

Visst har du din egen perfekta bild på svenskt lantbruk? Var med i vår bildtävling och visa upp dig själv i din bästa lantbruksmiljö! Tävla och vinn fina priser varje vecka och varje månad fram till Elmia Lantbruk Maskin & Fält! 

InstagramtävlingReglerna är enkla: Du tar bara på dig vår tröja och ser till att du klädd i den hamnar på den bild som du tycker känns bäst för att visa vårt sköna svenska lantbruk. Tagga bilden med #elmialantbruk och lägg upp den på Facebook eller Instagram – så är det klart!

Varje vecka från och med vecka 32 har du chansen att bli en vinnare med veckans bild och vinna ett entrékort till Elmia Lantbruk Maskin & Fält. Och varje månad fram till mässan utser vi en månadsvinnare som går vidare till den stora finalen där ett fint hemligt pris till ett värde av 5 000:- väntar!

Häng med från början och beställ din tävlings-t-shirt redan i dag!

OBS! På instagram måste du ha inställningen ”Photos are private” på OFF för att ditt bidrag ska kunna vara med i tävlingen. På Facebook måste du ha inställningen ”offentlig” på bilden som du lägger upp.

Beställ din tävlings-t-shirt här!


Maskin- och redskapshandel i ”bonnig” symbios!

Norrköpingsbaserade företaget Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner och redskap till de gröna näringarna och är idag en av de större aktörerna i landet. Nu skördar företaget framgångar också på nätet!

NordfarmNär företaget Nordfarm började importera maskiner 1982 trodde man på sin affärside. Idag, drygt trettio år senare, är flera av märkena marknadsledande inom sitt område. Bland dem syns Avant, OFA, Fellas, Peecon samt Palms, det som förenar, samtliga mycket väl anpassade för svenska förhållanden! 

Läs mer Nordfarm som ställer ut på mässan.

Några av våra utställare på Elmia Lantbruk Maskin & Fält:


Följ oss på 

Facebook


Twitter 

Instagram


Vill du boka monter?

Kontakta vår säljare:

Niklas Lundgren
Projektsäljare
Tel: +46 36 15 22 13


Har du några frågor kan du kontakta oss: lantbruk@elmia.se


Elmia Lantbruk Maskin & Fält 2014

Avsluta prenumeration