Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lantbruk Djur & Inomgård 2015

Mobiltelefon

Inbjudan till seminarium på Elmia Lantbruk Djur & Inomgård  

- Nyfikna entreprenörer skapar framtidens lantbruk

Framtidens entreprenörer kommer att arbeta på helt nya sätt i lantbruket. Med nyfikenhet, hängivenhet, optimism och en positiv syn på arbete kan de nå hur långt som helst, oavsett vad de tar sig an.

Onsdagen den 21 oktober är ungdomarnas dag på Elmia Lantbruk Djur & Inomgård och då välkomnar vi elever från naturbruksgymnasierna för att prata framtid och inspiration. Temat för årets seminarium är framtidens entreprenörskap och syftet med föreläsningen är att inspirera ungdomar att tro på sig själva i den förändringsbenägna värld vi lever i.

Micke Gunnarsson. Foto: Hans-Peter BloomMicke Gunnarsson, grundare till kampanjen ”Varenda unges rätt till MVG”, fredsuppdraget.se, Barnatro AB och också aktuell med boken ”Det är bara de som har bestämt sig vart de ska gå som kan gå vilse” ger en inspirationsföreläsning om en värld och ett liv i förändring, mod och digitala medier. På ett provocerande och humoristiskt sätt ger han sin bild på ungdomar, skola och framtid. Micke Gunnarsson talar också om vikten av att få sitta vid datorn trots att ”maten är klar” och att man faktiskt inte behöver stänga av mobilen när någon föreläser. Det blir en timme med många skratt och tankar om ungdomarnas framtid. Och inte minst tankar om hur vuxna behöver akut hjälp av unga för att förstå lite bättre…

Välkommen!

 

Kostnad

 

Program 21 oktober

100 kr/elev (ordinarie pris 200 kr).

Lärare deltar kostnadsfritt. I priset ingår goodiebag samt mässentré.

Anmälan vill vi ha senast 6 oktober.

Till anmälan.

 

9.00 - Samling i Kongresshuset, Elmia, Jönköping

9.30 - Inledning

9.40 - Det är bara de som har bestämt sig vart de ska som kan gå vilse” - Micke Gunnarsson

10.35 - Swedbank

10.45 - Besök på mässan


logotyp Swedbank

Avsluta prenumeration