Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Lantbruk Djur & Inomgård 2015

Appen Lely T4C InHerdÄr appar svaret på framtidens djurhållning?

Lely Nordic är en återkommande utställare på Elmia Djur & Inomgård. I år har de många spännande nyheter att visa upp, bland annat appar som gör att du kan se hur dina djur mår och du kanske till och med får prova ett par Google Glass?

– Vi har ställt ut flera gånger på mässan tidigare och varit nöjda varje gång. Syftet är såklart att hitta potentiella kunder och göra affärer. Vi vill nå ut till framförallt mjölk-och köttbönder och de vet vi finns på Elmia. Vi har fått många nya kunder tack vare mässan, typ alla i branschen är där, säger Jonas Svensson, försäljningschef i Sverige för Lely Nordic.

Läs mer om hur Lely Nordic tänker kring årets tema ”Framtidens djurhållning”.

 


 

Bole logotyp

Från Tv-underhållning till Elmia Lantbruk Djur & Inomgård

Var träffar man bäst sina kunder? På Elmia Lantbruk Djur & Inomgård såklart, om du frågar Fredrik Larsson, vd på Bole.nu. Snart är det högsäsong för dem och i år satsas det rejält på allt ifrån Tv-underhållning till mässa.

Bole.nu har ställt ut på mässan sedan 2003 och är mer än nöjda med resultatet. 
– Vi har gjort många affärer men huvudsyftet för oss är ändå att träffa våra kunder och få höra vad de har att säga eftersom vi är ett e-handelsföretag. Vi kommer att ha en väldigt stor monter i år där vi visar upp våra produkter och nyheter, säger Fredrik Larsson, vd för Bole.nu i Sverige och Norge.

Läs mer om Bole.nu som ställer ut på mässan.

 


 

De kan vinna Elmia Lantbruk Innovation Award

Fyra nya och smarta produkter är nominerade till Elmia Lantbruk Innovation Award, priset som delas ut till årets bästa tekniknyhet inom lantbruket. Tre av innovationerna handlar om olika hjälpmedel för att hålla koll på djur i besättningar och ett om att framställa eget foder.

Elmia Lantbruk Innovation Award delas ut varje år med syftet att uppmärksamma produkter som kan bidra till att utveckla det svenska lantbruket.

De nominerade produkterna till Elmia Lantbruk Innovation Award 2015 är:

Nedap Cow PositioningGårdsservice Mjölkman AB - Nedap Cow Positioning.

Hencol AB - Hencol OPV

Mosegården A/S - MG Master Toaster

DeLaval Sales AB - DeLaval body condition scoring BCS

 

Läs mer och kolla på bilder på de nominerade här.

 


 

Nominera årets Golden Logger!

Nominera förslag till ”The Golden Logger”, utmärkelsen till den skogsentreprenör som lyckats utmärka sig i branschen på ett extra positivt sätt som förebild och inspiratör. 

The Golden LoggerFörutom själva utmärkelsen är priset en resa till en valfri skogsmässa någonstans ute i världen. Vinnaren presenteras på SkogsElmia 2015, då också priset delas ut.

Vem som helst kan nu fram till den 27 mars nominera duktiga skogsentreprenörer till tävlingen ”The Golden Logger 2015”.

Nomineringen skickas till birger.eriksson@skogforsk.se eller använd detta formulär (SkogsElmias hemsida).

Läs mer om tävlingen på SkogsElmias hemsida.

 


 

Elmia Lantbruk Djur & Inomgård på en minut!

Promo Elmia Lantbruk Djur & inomgård

Avsluta prenumeration