Klicka här för att läsa detta mejl på webben

  • Elmia Lantbruk Djur & Inomgård 2015

Gårdsservice Mjölkman ABs Nedap Cow PositioningEffektivare lantbruk med en app 

Automation och ny teknik inom lantbruket är hetare än någonsin. Gårdsservice Mjölkman AB har tagit fram Nedap Cow Positioning som ger möjlighet att hålla koll på djurens hälsa. 

– Mycket av den nya tekniken som vi har går ut på att effektivisera lantbruket och spara arbetstid för bönderna. Har du 300 kor i din ladugård och vill veta vilka som är brunstiga är det en tidskrävande process. Därför har vi tagit fram detta positioneringsverktyg för att lantbrukaren enkelt ska kunna se i t ex telefonen vilka kor som är brunstiga och var i stallet de finns, säger Magnus Henjer, som är en av fyra delägare i Gårdsservice Mjölkman AB i Laholm.

Läs mer om positioneringsverktyget 

 


Film - Elmia Lantbruk Innovation Award

Elmia Lantbruk Innovation Award

Här kan du se intervjun med vinnaren Hencol AB. 

 


SkogsElmia 4-6 juni

Entre SkogsElmiaDet är dags att styra kosan mot skogarna söder om Jönköping. På SkogsElmia den 4-6 juni hittar du teknik, tillbehör, nyheter och likasinnade. 

På mässan diskuteras och visas viktiga teman för branschen, till exempel minskade markskador och olika gallringsmetoder. 

Du hittar många leverantörer av skördaraggregat, hydraulik, slirskydd, belysning, oljor, förarmiljö, datahjälpmedel mm. Se mässkatalogen på webben där de 300 utställarna finns listade!

Gör ditt förköp av entrébiljett här!

Läs mer om SkogsElmia i Bratteborg!  

 


Boka monter till Elmia Lantbruk Djur & Inomgård 2015! 

Elmia Lantbruk 2013 Hall D

Här är några av de bokade företagen: 

Boka monter nu

Läs mer på utställarsidorna 

Gör det enkelt – ta hjälp av oss

Vi hjälper gärna till med helheten – från att rita din monter till att bygga den. Dessutom får du som utställare tillgång till scener och uppvisningsarena. Du kan också välja till exponering på webb och på mässan. Allt för att få ut maximal effekt!

Kontaktpersoner 

Niklas Lundgren, Elmia 

 Bengt Johansson, Elmia

Niklas Lundgren
Ansvarig säljare
+46 36 15 22 13

Bengt Johansson
Säljare
+ 46 36 15 22 71