Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev för Hem & Villa 12 november 2014

Boka din plats på Hem & Villa i Jönköping!

Ställ ut på Elmia den 24-26 april 2015, då Sveriges största boendemässa med inspiration och expertrådgivning för hela hemmet kommer till Jönköping.

Hem & Villa i Jönköping arrangeras under Elmia Vårsalong, tillsammans med mässorna Mitt kök och Elmia Trädgård. Det lockar en bredmålgrupp av besökare som intresserar sig för hemmet, köket och trädgården – och allt däremellan.

Läs mer på Elmia Vårsalong.

 


Morups visar upp ny produkt

Morups kommer till Hem och Villa Elmia på Elmia Vårsalong med sina nya säkerhetsklassade fönster som gör det svårare för tjuven att ta sig in. FOTO: Morups Fönster AB.

Morups kommer till Hem och Villa med en revolutionerande nyhet – sina nya säkerhetsklassade energifönster som gör det svårare för tjuven att ta sig in och den goda värmen stannar kvar.

– Vi vänder oss till privatkonsumenter med kompletta fönsterbyten där vi kostnadsfritt åker hem till kunden och erbjuder en komplett lösning. Därför ser vi mässan som ett forum för våra kunder att komma och känna och klämma på våra produkter. På mässan kan vi även visa upp våra specialerbjudanden, och det är jätteviktigt för oss säger Dennis Ottosson.

Läs mer om Morups här.

 


Tv-profil från Äntligen hemma lockar besökare

Björn Christiernsson

Björn Christiernsson är känd som en av de charmiga och duktiga snickarna i Äntligen Hemma. Där har man sett honom bygga och lösa inredningsproblem tillsammans med Martin Timell.

Under Hem och Villa i Jönköping kommer han att underhålla besökarna med tips om renovering från scen och även finnas tillgänglig för att svara på individuella frågor och ge praktiska råd.

Läs mer om vad Björn ska göra på mässan.

 


 

Läs mer om mässan (pdf)

Fyll i vår intresseanmälan

Välkommen som utställare på Elmia!

Senast bokade utställare

 

Kontakta oss så får du veta mer

Magnus Nying, Key Account Manager på Hem & Villa i Jönköping  Sara Svensson, Account Manager Hem & Villa i Jönköping Ottilia Josefsson

Magnus Nying

Key Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 22 59

Sara Svensson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 21 34

Ottilia Josefsson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 23 40

Avsluta prenumeration