Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Custom Motor Show 2016

Deadline för beställningar närmar sig!

25 september är deadline för säkra beställningar

Bilsport Performance & Custom Motorshow kommer allt närmare och nu är vi snart framme vid ett viktigt datum för beställningar. Får vi dina önskemål innan den 25 februari kan vi garantera att allt blir som du vill.

Din monter är ditt ansikte utåt på mässan vilket gör det till en stor del av hur du som utställare uppfattas. Det är alltså bra att fundera ordentligt över hur du ska attrahera dina besökare. Nu är vi snart framme vid vårt deadlinedatum så om du inte tagit beslut gällande allt från färger och former till mer praktiska funktioner och faciliteter är det dags att göra det. Efter den 25 februari kan vi nämligen inte garantera att allt blir enligt din beställning.

I det här nyhetsbrevet kan du läsa om hur vi kan hjälpa dig med helheten så att du kan göra det du är bäst på, att möta kunder och göra affärer. Mer information finns på vår webbplats.


Så lätt får du en designad monter!

Exempel på framtagen monter i 3D.
Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare.

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett kostnadsfritt monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. Efter att du godkänt din monter tar vi hand om resten!

Det kostar inget att se vad vi kan hjälpa dig med. Hör av dig till oss idag för mer information!

Viktiga datum

Deadline beställningar 
25 februari

Påslag 50% beställningar
11 mars

Inflyttning 
23-24 mars

Mässa 
25-28 mars

Utflyttning 
28-29 mars 


Monterpaket

För att göra det enkelt att ställa ut har vi tagit fram färdiga monterpaket som vi anpassar till din monteryta.

Vi tar hand om allt från el och inredning till en nyckelfärdig monter. Vi är experter på både standard och designlösningar. 

Läs mer.


Monterutrustning?

Det finns en hel del praktiska små detaljer runt din monter som kan vara bra att tänka på i förväg.

Även om du inte behöver hjälp med själva montern så är du kanske intresserad av eluttag, wirehängningar och matta till din monter? 

Vår Utställarsupport hjälper dig med frågor om hur du går till väga för att beställa.


Kontakta oss

 

Sales
Monia Ly
Tel: +46 36 15 21 26

 

 

 

 

Avsluta prenumeration
Detta är ett automatgenererat mejl varför det ej går att svara på