Klicka här för att läsa detta mejl på webben

BOLIST 2016

Beställ innan 18 januari så undviker du påslag med 50%

17 januari är sista dagen för säkra beställningarBOLIST-mässan kommer allt närmare och det innebär att det kommer krävas extra resurser från vår sida för att hinna med nya beställningar. Därför tillkommer 50% på våra priser den 18 januari.

Din monter är ditt ansikte utåt på mässan vilket gör det till en stor del av hur du som utställare uppfattas. Det är alltså bra att fundera ordentligt över hur du ska attrahera dina besökare. Nu är vi tidsmässigt så nära mässan att det kommer bli svårare och svårare att kunna leverera enligt dina önskemål. Från och med den 18 januari tillkommer därför ett påslag av 50% på våra priser. Det finns fortfarande tid för dig som vill beställa, men gör det snart! 

I det här nyhetsbrevet kan du läsa om hur vi kan hjälpa dig med helheten så att du kan göra det du är bäst på, att möta kunder och göra affärer. Mer information finns på vår webbplats.


Så lätt får du en designad monter!

Exempel på 3D offert för Jernhusen
Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare.

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett kostnadsfritt monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. Efter att du godkänt din monter tar vi hand om resten!

Det kostar inget att se vad vi kan hjälpa dig med. Hör av dig till oss idag för mer information!

Viktiga datum

Påslag 50% beställningar
18 januari

Inflyttning 
27-28 januari

Mässa 
29-30 januari 

Utflyttning
30-31 januari


Monterpaket

För att göra det enkelt att ställa ut har vi tagit fram färdiga monterpaket som vi anpassar till din monteryta.

Vi tar hand om allt från el och inredning till en nyckelfärdig monter. Vi är experter på både standard och designlösningar. 

Läs mer.


Monterutrustning?

Det finns en hel del praktiska små detaljer runt din monter som kan vara bra att tänka på i förväg.

Även om du inte behöver hjälp med själva montern så är du kanske intresserad av eluttag, wirehängningar och matta till din monter? 

Vår utställarsupport hjälper dig med frågor om hur du går till väga för att beställa.


Kontakta oss

Sales

Monia Ly

Tel: +46 36 15 21 26

Monia Ly, Sales, Elmia AB. 

 

Avsluta prenumeration
Detta är ett automatgenererat mejl varför det ej går att svara på