Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Dags att nominera bidrag till Årets Trädgårdsprodukt 2016!

Årets Trädgårdsprodukt Elmia Garden Award 2015Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Ergonomisk räfsa, fågelholk med webkamera, praktisk odlingsbänk, en lampa med växtbelysning och nu senast, ett alternativ till pallkragar – genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren i Årets Trädgårdsprodukt koras.

Läs mer och nominera din nyhet. Deadline är 31 augusti. 

 


Bjud in dina kunder

Inbjudningskort

Du beställer dina kostnadsfria inbjudningskort på Mina sidorVi har uppdaterat vårt system som ger en smidig hantering och beställning, möjlighet att se leveransstatus samt förhandsgranska kortet innan ni skickar in ordern.

Elektronisk inbjudningskod

Ett annat sätt att nå besökare är via en elektronisk inbjudningskod som är unik för ditt företag. Denna kan du placera som en länk i dina mail, trycka i annonser eller lägga som en banner på nätet.

Inbjudningsverktyg och koder att skicka ut till dina kunder/lägga i banners med mera hittar du under "Mina sidor" på webben.

Nyhet! Byggnationskort och parkeringskort beställs och skrivs ut direkt via hemsidan. 

Utställarkorten är personliga och registreras via hemsidan. Har du utställarkort så behövs ej byggnationskort, det är endast externa byggfirmor som behöver byggnationskorten.

Till Mina Sidor.

 


Fyll i dina kataloguppgifter till mässkatalogen senast 14 augusti

I mässkatalogen presenteras ditt företag, dina produkter och dina tjänster. Syftet med katalogen är att besökarna ska hitta dig som utställare.

Mässkatalogen finns både i tryckt och digitalt form. Den tryckta katalogen kommer att vara en del i den officiella mässtidningen Viola som skickas ut till deras prenumeranter innan mässan samt delas ut gratis till alla mässbesökare.

Den digitala mäskatalogen Online släpps på mässans hemsida 4 veckor innan mässans genomförande. Här uppdateras dina uppgifter löpande. Detta är en service för besökarna som i lugn och ro kan gå igenom vilka företag som ställer ut och planera sitt besök.


Så här fyller du i dina kataloguppgifter

Logga in på Mina sidor med ditt webblogin. Fyll i dina uppgifter före 14 augusti om du önskar få dina uppgifter införda i den tryckta katalogen.

Har du några frågor kring mässkatalogen, medutställare eller produktregistret?

Kontakta Ottilia Josefsson, tel +46 36 15 23 40

 


Annonsera i mässkatalogen

Genom att annonsera i mässkatalogen som är en del i den officiella mässtidningen Viola ökar chansen att besökarna får upp ögonen för ditt företag. Annonserna säljs av LIME AB i samarbete med Elmia.

För mer information om annonsering, kontakta:
LIME AB
Tel +46 40 40 86 80

Annonspriser pdf

Läs mer om att annonsera i mässkatalogen.

 


Skicka in aktiviteter till programmet

Har du planerat speciella programpunkter i montern? Kanske besök av en expert, premiär för en ny produkt eller en prova-på-aktivitet. Skicka i så fall in informationen till Elmia Garden så lägger vi in det i dagsprogrammet på hemsidan.

OBS! Endast aktiviteter som är tidsbestämda kommer med i programmet. Projektledningen förbehåller sig rätten att korta ner text.

Skicka ett mail till projektteamet för Elmia Garden.

 


Boka boende

Boka hotellElmia Meeting reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som utställare på Elmia Garden. 

Telefon: +46 36 15 22 22
Mail: booking@elmia.se
Hemsida: www.elmia.se